Aha, czyli jak ktoś będzie wybierał puszkę za 6000 zł to sobie pomyśli "warunki!" i weźmie E-3? :> Get real.Zamieszczone przez grizz
Aha, czyli jak ktoś będzie wybierał puszkę za 6000 zł to sobie pomyśli "warunki!" i weźmie E-3? :> Get real.Zamieszczone przez grizz
Fuji S5 Pro
Warunki w jakich to zdjecie było robione
One ewidentnie szum uwydatniają.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Tak, tylko że przy tych samych warunkach najprostszy Canon radzi sobie lepiej.Zamieszczone przez grizz
Fuji S5 Pro
taa?Zamieszczone przez mathu
POkaż ;p
A na serio jak masz zamiar się jpegami podniecać to popatrzn na ten meczet, o którym pisałem... jest tutaj,a bo w konkretach.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
http://67.19.183.244/PRODS/EXT/FULLRES/EXTDBI0800.JPGtaa?Zamieszczone przez mathu
POkaż ;p
Widzisz tu gdzieś takie ohydne czerwone ciapki?
Wiesz co, mogę zrobić takie zdjęcie swoim E400, że nawet przy ISO1600 będzie to ładnie wyglądać. Tylko czy o to chodzi w porównywaniu matryc?A na serio jak masz zamiar się jpegami podniecać to popatrzn na ten meczet, o którym pisałem... jest tutaj,a bo w konkretach.
Nie ma co zaklinać rzeczywistości. Odszumiane (tak, widać artefakty) zdjęcia wyglądają gorzej niż z 350D.
Fuji S5 Pro
ALe gdzie tu porównanie, jak zdjęcia są robione w innych warunkach?
Nie wiadomo na jakich ustawieniach...
Ja nie zaklinam rzeczywistości, tylko użytkowników, zeby przestal pisać bezsensowne ocent.
Jak będzie RAW z finalnego firmware, to wtedy będzie się można wyżywać... nawet, ze jest gorszy od 10d
To znaczy w rawie nie będzie tego wstrętnego szumu?Zamieszczone przez grizz
Faktyczne, E-3 zawojuje świat!
Fuji S5 Pro
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM :/
Czytam ze zrozumieniem i przyglądam się fotkom.Zamieszczone przez grizz
Taki szum w takich warunkach w JPG jest niedopuszczalny.
Fuji S5 Pro
mathu:
muszę napisać, że gadasz jak ignorant... o co bijesz pianę? masz kompleksy, to kup sprzęt który rozsmarowuje detale i zarzuca plastikiem a my poczekamy na RAWY by z czystym sumieniem dokonać wyboru w 2008...
p.s. ile RAW'ów w życiu obrobiłeś?