Strona 62 z 109 PierwszyPierwszy ... 1252606162636472 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 1089

Wątek: Sample z E3 - są jakieś?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lessie
    Cytat Zamieszczone przez The z00m
    Cytat Zamieszczone przez qbic
    W sumie tez sie nie znam, pewnie mi sie wydaje wszystko.

To jest gamma .1

Ja to widzialem bez sciemniania monitora Moze jakis zly chochlik podmienia mi bity na łączu
    Wystawiaj klamoty na sprzedaż Po co marudzisz? Zobaczyłeś, stwierdziłeś, że jest źle, odpuść ludziom i się pożegnaj

Pozdrawiam...

dobre zoom ,
    za to Cię lubię choć Cię nie znam
    jeszcze tydzień temu byłeś okrakiem na płocie
    Medycyna zna okreslenia na takie stany. A ludowe przyslowie mowi. Przyganial kociol garnkowi.
    czesc.ch.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    ważne że się chłopina w ostatnim momencie nawrócił na chrześcijaństwo

ale zejdżmy z zooma.
    chomsky, Ty mi powiedz jako praktyk co robi zdjęcia a nie ogląda pikseli pod światło na plazmie 80calowej - dobry będzie ten E-3 dla Ciebie?

The z00m
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Medycyna zna okreslenia na takie stany. A ludowe przyslowie mowi. Przyganial kociol garnkowi.
    czesc.ch.
    Czy masz na myśli medyczne określenie "chomsky"? Oj przepraszam, ale rozwolnienia nie mam

dobre zoom ,
    za to Cię lubię choć Cię nie znam
    jeszcze tydzień temu byłeś okrakiem na płocie
    lessie z wzajemnością. Co do zakupu nie było nawet przez chwilę wątpliwości. Tylko cena mogła namieszać. O resztę byłem spokojny. Ubaw z wkręcanych "dojeżdżających koniem" był zawsze bezcenny

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Jezu, ja nie wychwytuję takich niuansów . Dla mnie zdjęcie, to zdjęcia. Albo fajne, albo do ****. Na odbitce oglądanej z odpowiedniej odległości (czyli bez lupy) i tak nie widać tych duperpixeli. Wiem, bo robiłem odbitki z E500 800 ISO i były super-duper. ISO 1600 z E500 jest tylko super (już nie duper).

ps. Ja się zwyczajnie nie znam. Dla mnie to wiedza tajemna. Na szczęście można bez niej robić foty i cieszyć się foceniem.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    Jezu, ja nie wychwytuję takich niuansów . Dla mnie zdjęcie, to zdjęcia. Albo fajne, albo do ****. Na odbitce oglądanej z odpowiedniej odległości (czyli bez lupy) i tak nie widać tych duperpixeli. Wiem, bo robiłem odbitki z E500 800 ISO i były super-duper. ISO 1600 z E500 jest tylko super (już nie duper).

ps. Ja się zwyczajnie nie znam. Dla mnie to wiedza tajemna. Na szczęście można bez niej robić foty i cieszyć się foceniem.

a Ciebie Rafał to lubię za zdrowe podejście do tematu...Ile razy mam wątpliwości wracam do zdań, które czytam w Twoich postach. Ciekawe jak nawijasz po browarze albo po gorzale?

Aha, lubię też sentencje w podpisie.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny
    To wszystko święta prawda... tylko po co z takim nastawieniem wydawać tyle kasy? Nie lepiej kupić kompakta? Taniej, lekko, a zdjęcia z tego też fajne

Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    z kompakta ISO 800 nie jest super duper i nie zadaje się szyku na osiedlu...

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria
    z kompakta ISO 800 nie jest super duper
    Czarny mówił, że jest z E500, więc twierdzę że i z kompakta również
    i nie zadaje się szyku na osiedlu...
    A tu to się całkowicie zgadzam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    To jest jakaś szkoła wywoływania RAW bo już zgłupiałem od tego czytania i wiem że nic nie wiem

Od dzisiaj to będę walił jpgi i co najwyżej dam B&W w aparacie, a do zmniejszania IV - LRy, RSEy, PSy, OMy i inne ustrojstwa usunę i więcej miejsca na zdjęcia będzie

Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    mądry człowiek wybierze co mu potrzebne, głupi cokolwiek by nie wybrał i tak źle zrobi...
    ponieważ się nie znam to słucham forumowych mądrali i oceniam na oko. Jak obie składowe są na "si" to biorę. Jak tylko jedna to wypijam flaszkę i podejmuję decyzję w nieświadomości, żeby mieć na co potem zwalić....
    No i zawsze jak będzie lipne foty robił to mogę przyszpanować w parku czy gdzieś w okolicy piaskownicy

Przy okazji Janko - ciekawą stronkę masz z niezłymi dźwiękami