Okolog był potrzebny bo mu chłodnicę rozerwało...
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Też się odliczam. Ale miałem dzisiaj okazję. Ptaszor mi się trafił........... żywy w namiocie na rynku Manufaktury![]()
Obecny![]()
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
Ja dołączam się nietypowo - wczoraj pstrykałem zdjęcia starych dokumentów i fotografii w domu rodzinnym żony. Niektóre niestety były smutne (np. informacja z obozu koncentracyjnego o śmierci) a niektóre bardzo ciekawe (akty notarialne).
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
Też się dorzuciłam - a co?!
Dawno nie dorzucałem, więc jestem.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Zapodałem " z kiełbasą "