G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Postaram się przez weekend coś zrobić. Aparat będę trzymał przy oku jedna ręka grip, druga obiektyw, na stojąco, bez podpierania łokciami. Użyję mZD75 bo tam od razu widać czy coś jest ostre, czy nie.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Strzel se jeszcze kilka głębszych przed testem aby ręce się odpowiednio trzęsły![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Fajny Test też jestem teraz posiadaczem M10 jak i reszty rodziny OMD.. Ale mam też pytanie jaki przebieg powinien mieć nowy OM ze sklepu?
Witam
Jaki powinien ciężko powiedzieć, według mnie zerowy aczkolwiek fabryka może strzelić kilka klatek dla sprawdzenia dajmy na to w fazie końcowej produkcji nim wypuści na rynek . Mój EM5 przykładowo miał 36 strzalow, a sprawdziłem przy kupowaniu jako drugi pierwszy który pan mi wręczył miał tysiaka z kawałkiem .
Nigdy zerowy. Tak do setki jest ok. Powyżej to bym się zastanowił, czy kierownik stoiska nie był ostatnio na urlopie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Spoko czyli jeżeli licznik pokazuje 2730 zdjęć a sensor stabilizacji 2650 to raczej nowości nie widać ? ;/
@Tokin - nie wiem czy wiesz, ale nie tak dawno wyciekł soft serwisowy do Nikonów, umożliwiający między innymi wyzerowanie licznika migawki.
E-M5 nówka z magazynu w Hamburgu miała koło 80 zdjęć jak mnie pamięć nie myli.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA