Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
13. Struś
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
13. Murzynek Bambo na ścianie mieszka, ma nos uziemniony ten nasz koleżka.
pozostałość po drzewie
Leśny obgryzacz
Na pniu obok obgryzacza można się dopatrzyć głowy kosmity, a na drzewie z tyłu po prawej trochę jak maska z Krzyku - bogate ujęcie
---------- Post dodany o 12:48 ---------- Poprzedni post był o 12:46 ----------
14. Obity kosmita
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()