Żelazny ząbek, hehe...
No to "Morski Smok" (tej wersji nie było)
Żelazny ząbek, hehe...
No to "Morski Smok" (tej wersji nie było)
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Fajny wątek, ciekawie się ogląda.
ciekawy wątek... nasza wyobraźnia czasami potrafi spłatać niezłego figla... czy tylko ja widzę tu coś niepokojącego? (Wadi David - Izrael)
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
10. Radośnie patrzyć na świat różnokolorowo
rączka żelazka? tak z ciekawości zapytam![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)
Strzał w dziesiątkę![]()