W chwili obecnej zdjęcia laduja prosto na telefon i z niego sa wysyłane. Możliwości sa skromne. Bedzie moze lepiej gdy siądę do kompa. Ale to jeszcze pare dni sie zejdzie. Na ta chwile jest "surówka" niemal. Tak wiec teges...![]()
Na dzis, na Wielka Sobotę, mam zdjecie z wczoraj. Inaczej ciut wołane, inaczej kadrowanie - bo i zdjecie inne.
Kocham polskie klimaty. Cisza i spokoj wiejskich klimatów jest piękna. Można za tym tęsknić.
Wesołych Świat !!! - kolejny raz - dla Was wszystkich))
Ps.
Jak poprzednio - zgrane prosto na telefon. Na telefonie wołane. Z telefonu dodane.
pzdr))
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie było miejsca na brak świadomości.
Niestety - zdjecie jest jak najbardziej, w pełni zaplanowane. Takie podejście epl5 do normalnego zdjęcia.
Kapliczkę znalazłem po ośmiu latach nieobecności na "swoim".
Na pewno tam wrócę. Tyle ze sprzetowo przygotowany juz nieco lepiej (d700 i 35-70 + lampki jakies albo blenda) ...moze uda sie zrealizować to, co widze na ta chwile tylko jaa odpustowy kicz bedzie na pewno
Dzięki za miłe słowa![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie znam "lecą żurawie". Lukne zaraz na Google.
Ps.
No i cos tam znalazłem. Pomysł jest podobny. Jesli/gdy bede robił, zrobie tez na pewno olkiem. Żebym mógł zapodac tutaj. Ale to chwilke sie zejdzie. Dziecko juz mam. Jeszcze rodziców trzeba przekonać... Po świętach pewnie do tematu wrócę. Na lato pomysł kolejny...niestety analogi moje daleko zostały...a to super miejsce na bw na filmie jest. Szkoda, ale cóż.
A i tło jest super. Uwielbiam takie miejsca. I zawsze tło u mnie tak samo ważne jest jak osoba na zdjęciu. Mowie o planowanych, nie o street-cie. Pokazać nie mam co niestety z Olka. Za krótko go mam. Ale czasu troszke, i bedzie. Bo ja w sumie to paro systemowy jestem...
![]()
Ostatnio edytowane przez urzyszkodnik ; 19.04.14 o 10:40
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 19.04.14 o 10:42
To ja moze " Cisza w wąwozie " rok 2012 zapodam.
Niestety (albo stety) : f301, 50mm, neopan 400.
Moze klimat nie taki sam, ale chyba za bardzo nie odbiega...
Ps.
i takich mam większość niestety...