Strona 22 z 36 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 352

Wątek: Różności moje. (Uczę się patrzeć i widzieć).

urzyszkodnik
    Gość
    Nie bierz do siebie, ale mi przekonywanie potrzebne nie jest
    Ja jestem zadowolony, a takie fotki sa dla mnie.
    Takich "nieprzepalonych" jak to nazwałeś, zrobiłem i robie sporo.
    Ale to co dla mnie tylko, robie sobie tak, jak mi sie podoba
    Dzieki (przy okazji) za odwiedziny, komenty i zapraszam ciepło

Z dedykacją dla barmichal76, cos "nieprzepalonego - co było pod ręka...zeby pokazać ze potrafię...

36.

barmichal76
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez urzyszkodnik Zobacz posta
    Nie bierz do siebie, ale mi przekonywanie potrzebne nie jest
    Ja jestem zadowolony, a takie fotki sa dla mnie.
    Takich "nieprzepalonych" jak to nazwałeś, zrobiłem i robie sporo.
    Ale to co dla mnie tylko, robie sobie tak, jak mi sie podoba
    Dzieki (przy okazji) za odwiedziny, komenty i zapraszam ciepło

Z dedykacją dla barmichal76, cos "nieprzepalonego - co było pod ręka...zeby pokazać ze potrafię...

36.
    Twoja decyzja. Zauważ tylko, że skoro wrzucasz tutaj, nie są to tylko zdjęcia dla Ciebie.
    Pozdr

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Bez urazy, ale śmieszny jesteś... Tak jakby maluch w piaskownicy robił babki takie ...niekompletne i się cieszył, że się fajnie bawi.
    Zdecyduj czy się bawisz, czy nas poważnie traktujesz. Wbrew pozorom tu jest sporo poważnych facetów i niektórzy już tu przestali zaglądać.
    Czy o to ci chodzi?
    Aaa, żeby uprzedzić: ci poważni też mają spore poczucie humoru.
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Krakman Zobacz posta
    Bez urazy ...
    Ot- kindersztuba!
    Dlaczego bez? Uraź go (urzyszkodnika). On cały czas daje wszystkim do zrozumienia gdzie ma ich i ich zdanie.
    Skoro mu nie zależy na zdaniu tych, którym swoje zdjęcia pokazuje, mógłby je rozlepiać na murach albo na płotach. Tylko, że wtedy mógłby zostać ukarany za zaśmiecanie, niszczenie własności publicznej lub jeszcze za coś innego. Jakiś przepis by się znalazł.
    Tu na forum, jeżeli tylko nie używa słów powszechnie uznanych za obraźliwe, może do woli pisać gdzie ma opinie innych (o zdjęciach które są tylko dla niego ) oraz jaki jest jego do nich stosunek i wcale nie przejmuje się tym, czy kogoś urazi. Moderacja zadba o jego swobodę wypowiedzi. Prawa jednostki są ważniejsze niż dobro ogółu.
    Niestety, pobłażanie takim jednostkom prowadzi do powolnego upadku forum.
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

barmichal76
    Gość
    Panowie, dopóki to autorski wątek to chyba nic wielkiego się nie dzieje.
    Bez urazy

urzyszkodnik
    Gość
    I super
    Helmuth ponownie na dedykacje zasłużył, co uczynię, jak tylko fotkę znajde odpowiednia

Piekna dyskusja sie nam nawiązuje.
    Tematem jest podejście nowych, takich jak ja, na forum - do uznania wyższości innych (dłużej tu obecnych) oraz ich ocen do nowych fotek.
    Czy to co meczy jednego jest wystarczającym powodem, aby przestać robic cl sie lubi i w sposób w jaki sie to robi w fotografi ?
    Czy brak akceptacji takiego postępowania to wynik tylko dbałości o sukces innego "kolegi" z forum ?
    Czy tez po prostu - brak zrozumienia.

Przeciez kazdy moze i oby tak sie działo, świadomie dążyć do innych celów niz nasze. Nie musi sie nam to podobać co robi.
    Ale szacunek do "inności" jest juz obowiązkowy. Bo to nadal przygoda z aparatem.

Ps.
    A co do mojego szacunku do innych na forum, to sadze ze jest wystarczający i normalny.
    Nie pokazuje tu tego, czego nie powinienem. Jesli sprzedałem (a robie to niemal zawsze) prawa do publikacji oraz podpisu, zdjec nie zamieszczam. Daje to co lubie. To co chce. To co moge.
    To JEST forum dla hobbystów.
    Kazdy inny, kto twierdzi inaczej, ma po prostu syndrom przerostu formy nad treścią.

Tak wiec bede robił (zapewniam Was) z nadal ogromnym szacunkiem, to co robie.
    Bede sie cieszył z wpisów, chętnie pogadam o tum czy tamtym w temacie foto.
    Ale niestety - z tego powodu ze ktokolwiek zrobiłby cokolwiek inaczej niz ja, nie zmienie nic z tego co robie.
    Bo to co sobie robie i sie bawie, jest wyrazem zabawy. Pracę mam na codzień. I praca wlasnie, musi miec aprobatę płatnika.
    Bo płatnik płaci moje rachunki...
    Tu miejsce jest na zabawe

I tak Was lubie
    Pzdr i miłego dzionka !!!

A ze wpis bez fotki to słabizna, dedykacje dla helmutha dam.
    Odnajdź sie w tłumie ludzi
    37.
    Załącznik 148133
    Ostatnio edytowane przez urzyszkodnik ; 22.05.15 o 08:21

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    To jakaś manifestacja, czy co? Sprzeciw i bunt?
    Czemu o Autorze, mimo swego dorobku taką tandetą raczysz nasze oczęta?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Tu na forum, jeżeli tylko nie używa słów powszechnie uznanych za obraźliwe, może do woli pisać gdzie ma opinie innych (o zdjęciach które są tylko dla niego ) oraz jaki jest jego do nich stosunek i wcale nie przejmuje się tym, czy kogoś urazi. Moderacja zadba o jego swobodę wypowiedzi. Prawa jednostki są ważniejsze niż dobro ogółu.
    Niestety, pobłażanie takim jednostkom prowadzi do powolnego upadku forum.
    A czymże tak bardzo Cię uraził kolega urzyszkodnik? Co tak złego robi? Że wrzuca zdjęcia, które się nam nie podobają i nie chce tego zmienić?
    To właśnie taka postawa jak Twoja powoduje upadek Forum. Jest nas dużo i to normalne, że pojawiają się skrajnie różne podejścia do fortografii.
    Wątek autorski i jeśli komuś się nie podoba, niech po prostu nie zagląda.
    Wkurzają mnie te rozpikslowane zdjęcia z telefonu ale czy to znaczy, że nie może tu takich być? Wyluzuj helmuth.

urzyszkodnik
    Gość
    Bo to, ze mam fotkę z MF, nie oznacza ze musze ja dawać w całości
    Mała wystarczy.
    Pikselowe opowieści sa na innych stronach.

Bufetowa
    Dziekuje i zgadzam sie w zupełności, ze negacja inności (rowniez rozmiar zdjec)
    Powoduje rozwalanie forum. Niech ludzie sie chwała fotkami. Niech sie cieszą.
    Nie odbierajmy zadowolenia innym tylko dlatego ze zrobilibyśmy jakas fotkę inaczej.

Powiem wiecej.
    Pogadajmy o tym z ludzmi

Pominąłem - przepraszam
    Sabor
    O jakim dorobku piszesz ? Podpuścić mnie chcesz ?
    Zapomnij hehe udajemy ze nie było sprawy
    Ostatnio edytowane przez urzyszkodnik ; 22.05.15 o 09:36

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Ale szacunek do "inności" jest juz obowiązkowy.
    Masz na myśli szacunek dla swoich zdjęć a co z szacunkiem dla tych, którym się nie podobają i otwarcie o tym piszą?
    Helmuth ponownie na dedykacje zasłużył, co uczynię, jak tylko fotkę znajde odpowiednia
    To już nie o szacunek chodzi, to zwykłe chamstwo!
    Pisałem, że nie chcę od Ciebie żadnych dedykacji. W realu, wyrazy uwielbienia, mimo wyraźnego sprzeciwu osoby uwielbianej, mogą zakończyć się sprawą w sądzie.
    Myślisz, że tu można bezkarnie?

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    A czymże tak bardzo Cię uraził kolega urzyszkodnik? Co tak złego robi? Że wrzuca zdjęcia, które się nam nie podobają i nie chce tego zmienić?
    Z awatara nie wynika byś była blondynką, więc zrozumienie zacytowanego tekstu nie powinno być dla Ciebie trudne.
    Przeczytaj jeszcze raz uważnie, nie piszę tam o wrzucaniu zdjęć!
    Tolerancja dla zdjęć wrzucanych na forum to jedno a tolerancja dla opinii (i ich autorów) o nich to drugie.
    Przyzwolenie na brak tolerancji w tym drugim przypadku, prowadzi (w moim przekonaniu) do upadku forum.
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA