Na fotopolisie marudzą, że tylko 5kl/sek. no i pokazują jakieś stare zdjęcie body, bo na dpreview jest chyba oficjalna wersja korpusu z napisem IS
Na fotopolisie marudzą, że tylko 5kl/sek. no i pokazują jakieś stare zdjęcie body, bo na dpreview jest chyba oficjalna wersja korpusu z napisem IS
Ale czego chciec wiecej? Jesli to bedzie dzialalo choc prawie tak (chodzi mi szczegolnie o IS) jak sie chwala, to bedzie bajkaE-3 + 12-60 + 50-200 SWD i czego chciec wiecej
A zawsze mozna to zamienic na 7-=14 + 14-35 + 35-100. Ciekawe, jak to jest z tym ostrzeniem w LV. Jest AF, czy tylko MF?
No tak, czytając wszelkie wypowiedzi, najbardziej ludzi kłuje w oczy te 5 fps i że olek nierozwojowo nie idzie w stronę FF. No i najszybszy AF, który działa tylko z konkretnym szkłem.
Zamieszczone przez salvadhor
![]()
widze podstaw nie znamy. ehhhhhhh
było sobie życie
@fotomic
Ja tylko cytuję wypowiedzi tłumu. Nie podpisuję się pod tym jojczeniem.
![]()
ale to jest 4/3 tu nigdy nie bedzie FF(mały obrazek) bo FF mamy od początku istnienia systemuZamieszczone przez salvadhor
![]()
było sobie życie
Bo wszyscy mają...Zamieszczone przez fotomic
![]()
@fotomic
Ale to nie mnie to mów, bo ja o tym wiem, tylko głoście dobrą nowinę na forach obcoaparatczyków. Ja założenia 4/3 i wynikające z tego parametry znam i nie polemizuję. Ale dla innych to wyznacznik tego, że body z 4/3 nigdy nie będzie PRO, przez właśnie 4/3.
czaje sorki.Zamieszczone przez salvadhor
było sobie życie
dawaj linki, muszę to poczytać, lubię im czasem kijkiem w mrowisku pogrzebaćZamieszczone przez celebrity plus
![]()
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl