Ja też za 330, ale cała wrzutka fajna![]()
Ja też za 330, ale cała wrzutka fajna![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Na razie jestem na początku wątku i podziwiam. Ogólnie nie cierpię betonu,szkła i metalu (szło tylko do łamania światła w swoich eksperymentach), architekturę tylko toleruję ale w takich fajnych fotach to ją nawet lubię
![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Bardzo mi miło, że oglądaszSkoro już zostałem wywołany do tablicy, to wypada coś wrzucić. Paczkę fotek jesiennych wrzucę wiosną, a skoro teraz jesień, to kilka pstryków wiosennych
Jak ktoś lubi takie malowanki to mu się spodoba
W końcu do wiosny bliżej niż dalej. Tak dla przypomnienia jak wyglądają kwiatki
333.
334.
335.
336.
337.
![]()
Fajne te ostatnie malowanki
[QUOTE=fazi75;1228664]Bardzo mi miło, że oglądaszSkoro już zostałem wywołany do tablicy, to wypada coś wrzucić. Paczkę fotek jesiennych wrzucę wiosną, a skoro teraz jesień, to kilka pstryków wiosennych
Jak ktoś lubi takie malowanki to mu się spodoba
W końcu do wiosny bliżej niż dalej. Tak dla przypomnienia jak wyglądają kwiatki
no kurdelebele.... założę się, że ta wrzutka, specjalnie pode mnie ku mej ucz wielkich przyjemności bo przeca nikt tak malowanek nie lubi jak ja
drugie i tulipany najbardziej mnie wzięły, ale wszystkie są bańkowo-odlotowe. Powiedz no w tajemnicy jakim szkłem to żeś uczynił Waćpan?
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
no to *****....tu miała być inna nazwa pośladków ale ktoś zobaczył w niej gwiazdy
nawet nazwy nie zapamiętam a co dopiero poszukać gdzieś takiego cuda
Będę se mazać sama na inne sposoby![]()
ja pierdziu.... aleś Ty wszechstronnie uzdolniony. Chyba skupie wszystkie rzutniki z okolicy jak znajdę. a czy jakiś mikroskop się nada jakby zabrakło rzutników? i jak trza to ustrojstwo przysposobić?
P.S. bo ja wiem jak przysposobić sobie śmieci, szkiełka i świecidełka.... ale na technice to ja się nie znam. Co najwyżej na majsterkowaniu i fajnych zabawkach makity, ale to chyba szkła nie ma i fot nie dało się tym zrobić![]()