Stogi piękne, brzózki fajne, 200 świetne
Stogi piękne, brzózki fajne, 200 świetne
Barrdzo Wam dziękuję za zaglądnięcie i opinie.
Podczas fotografowania grzybków napodkałem malutką żmijkę zygzakowatą. Długość oceniam na jakieś 15 cm. Widać po wielkości igieł, że to maleństwo.
Maleństwo, ale kilka razy w obronie skoczyła w stronę obiektywu i dobrze, że mi aparatu nie zabrałaA tak na serio, to przeczytałem, że jad tak małego osobnika już jest bardzo niebezpieczny.
202.
203.
![]()
Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 26.09.14 o 14:41
oba ujęcia bardzo mi się podobają. świetne
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Piękne zdjęcia a ostatnie zygzakowatej jest super.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Super te dwa zdjęcia żmiji, fajne kolry jesienne a obiekt śliczny choć niebezpieczny.
Brawo, brawo, brawo. Piękne zdjęcia mojej przyjaciółki![]()
Fakt, jad takiego malucha jest bardziej niebezpieczny niż dorosłej.
Ostatnio spotkaliśmy z Marysią w drodze na Caryńską. Miała jakieś 25 do 30 cm.
Byłem zaskoczony, bo spotkaliśmy ją w lesie a nie wśród kamieni powyżej linii lasu.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Świetna żmijka![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Też raz taką spotkałem jaąc rowerem po lesie pod Łodzią. Nie wiedziałem, że takie malichy są groźne a jeszcze ją patykiem przenosiłem z drogi żeby auto jej nie rozjechało.
Micro Four Thirds - moje doświadczenia z u43
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||