Dzięki. Mam jeszcze trochę z tego miejsca, ale nie chciałem zanudzićCiasniejsze też by się nalazły.
Dzięki. Mam jeszcze trochę z tego miejsca, ale nie chciałem zanudzićCiasniejsze też by się nalazły.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
O coś takiego jak dwa pierwsze z tej wrzutki mi mniej więcej chodziło. Ale więcej nic nie mówię - sama muszę ów budynek zaliczyć i zrobić po swojemuŚwietny jest. Ludziki też.
Za 38, gdyby było w galerii, dałbym 5![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
bufetowa, helmuth dzięki...
Ponieważ ostatnio bardzo lubię poruszać się rowerkiem po Kampinosie uraczę Was troszku zdjęciami z tej pięknej puszczy.
Będą to zdjęcia w czerni i bieli, ale także mocno zielone, jednym słowem różne. Mam nadzieję, że las pokazany moim obiektywem przypadnie Wam do gustu.
Pierwszym miejscem które chcę pokazać w kilku pstrykach jest Cmentarz Wojenny w Palmirach. Ponad 2000 krzyży. Warto tu przyjechać i zatrzymać się na chwilę. Wyciszyć się i pomyśleć.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
O(bróbka wydaje mi się zbyt agresywna. Za to kadry bardzo interesujące.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki za miłe słowo. Bardzo lubię taką obróbkę i zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim przypada do gustu. Jednak będę starał się Was przekonać. Może z czasem mi się uda
Znam szlak i pomnik. Tutaj praktycznie zaczynam każdą wycieczkę po Kampinosie