"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Nieprawda!Trudno doradzić w temacie gdzie samemu miało się problem. Pierwszą rzeczą jest znalezienie odpowiedniego dawcy. Zwykle jest tak, że jak sobie coś "umyślisz" to nie możesz tego kupić. Potem jest tego pełno
Rzecz jest jednak warta uwagi, bo środków płatniczych nie potrzeba wiele, a efekty są zadowalające-oczywiście dla miłośników malowanek
![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
fazi75- możesz napisać kilka słów, jak zamontowałeś te szkiełka? chodzi mi o Diaplana. mechanizm ślimakowy prosto do mocowania czy przez adapter jakiś? i czy wszystkie szkła z tego rodzaju rzutników np. Diaplan, Pentacon podejdą pod ten sam ślimak? interesuje mnie jeszcze odległość +/- od lustra. pozdr
Pięknie utrwalasz te ładniejsze fragmenty jesieni![]()
340 spodobało mi się najbardziej.
Środkowe i ostatnie najfajniejsze dla mnie![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
o tak . 340 jest w klimacie takim jaki lubiępozdr
Dzięki, dzięki. Fajnie, że coś się podoba![]()