Strona 65 z 76 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 752

Wątek: Wątek Faziego

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Ja też za 330, ale cała wrzutka fajna
    OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy .
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło
    || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    Na razie jestem na początku wątku i podziwiam. Ogólnie nie cierpię betonu,szkła i metalu (szło tylko do łamania światła w swoich eksperymentach ), architekturę tylko toleruję ale w takich fajnych fotach to ją nawet lubię
    "Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jarmana Zobacz posta
    Na razie jestem na początku wątku i podziwiam.
    Bardzo mi miło, że oglądasz Skoro już zostałem wywołany do tablicy, to wypada coś wrzucić. Paczkę fotek jesiennych wrzucę wiosną, a skoro teraz jesień, to kilka pstryków wiosennych Jak ktoś lubi takie malowanki to mu się spodoba
    W końcu do wiosny bliżej niż dalej. Tak dla przypomnienia jak wyglądają kwiatki

333.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSCF4967-Edit-2-Edit.jpg
Wyświetleń:	321
Rozmiar:	452,7 KB
ID:	161797

334.

Nazwa:	DSCF4758-Edit.jpg
Wyświetleń:	303
Rozmiar:	468,5 KB
ID:	161798

335.

Nazwa:	DSCF4753-Edit.jpg
Wyświetleń:	296
Rozmiar:	494,9 KB
ID:	161799

336.

Nazwa:	DSCF4977-Edit.jpg
Wyświetleń:	301
Rozmiar:	458,5 KB
ID:	161800

337.

Nazwa:	DSCF4289-Edit.jpg
Wyświetleń:	303
Rozmiar:	409,1 KB
ID:	161801

| OlyJedi Awatar luzaczek82
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    54
    Moja galeria
    Fajne te ostatnie malowanki

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    [QUOTE=fazi75;1228664]Bardzo mi miło, że oglądasz Skoro już zostałem wywołany do tablicy, to wypada coś wrzucić. Paczkę fotek jesiennych wrzucę wiosną, a skoro teraz jesień, to kilka pstryków wiosennych Jak ktoś lubi takie malowanki to mu się spodoba
    W końcu do wiosny bliżej niż dalej. Tak dla przypomnienia jak wyglądają kwiatki

no kurdelebele.... założę się, że ta wrzutka, specjalnie pode mnie ku mej ucz wielkich przyjemności bo przeca nikt tak malowanek nie lubi jak ja

drugie i tulipany najbardziej mnie wzięły, ale wszystkie są bańkowo-odlotowe. Powiedz no w tajemnicy jakim szkłem to żeś uczynił Waćpan?
    "Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    [QUOTE=jarmana;1228703]
    Cytat Zamieszczone przez fazi75 Zobacz posta
    Powiedz no w tajemnicy jakim szkłem to żeś uczynił Waćpan?
    To jest rzutnikowe szkło. Diplan 60/2.8 Made In GDR z fabryki w Goerlitz. Konstrukcja w większości plastikowa z wyłączeniem szkła

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    no to *****....tu miała być inna nazwa pośladków ale ktoś zobaczył w niej gwiazdy
    nawet nazwy nie zapamiętam a co dopiero poszukać gdzieś takiego cuda
    Będę se mazać sama na inne sposoby

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    no to *****....tu miała być inna nazwa pośladków ale ktoś zobaczył w niej gwiazdy
    nawet nazwy nie zapamiętam a co dopiero poszukać gdzieś takiego cuda
    Będę se mazać sama na inne sposoby
    To może prościej.
    Kupiłem stary niemiecki rzutnik do slajdów za 30 PLN z przesyłką. Ów obiektyw znajdował się w tym rzutniku . Rzutnik poszedł do zsypu, a obiektyw został Trochę go przysposobiłem i czasem robię przy jego użyciu fotki

| OlyJedi Awatar jarmana
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    ja pierdziu.... aleś Ty wszechstronnie uzdolniony. Chyba skupie wszystkie rzutniki z okolicy jak znajdę. a czy jakiś mikroskop się nada jakby zabrakło rzutników? i jak trza to ustrojstwo przysposobić?

P.S. bo ja wiem jak przysposobić sobie śmieci, szkiełka i świecidełka.... ale na technice to ja się nie znam. Co najwyżej na majsterkowaniu i fajnych zabawkach makity, ale to chyba szkła nie ma i fot nie dało się tym zrobić

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    ja pierdziu.... aleś Ty wszechstronnie uzdolniony. Chyba skupie wszystkie rzutniki z okolicy jak znajdę. a czy jakiś mikroskop się nada jakby zabrakło rzutników? i jak trza to ustrojstwo przysposobić?
    Nie ma dwóch identycznych diamentów (czyt. rzutników) i nie ma uniwersalnej drogi na ich przysposobienie