Łosie pięknie dziękują i obiecują, że jeszcze zapozują![]()
Łosie pięknie dziękują i obiecują, że jeszcze zapozują![]()
Mówisz irenki... no to jak dla mnie naj-irenka to 311 i 312.![]()
Piękne.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
311 przepiękne. Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś E aparatu i przerobienie jak widzę takie zdjęcia.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Nie lubię irenek, ale most mi się podoba![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
trochę pooglądałem Twoje zdjęcia i bardzo mi się podobająłosie, pejzaże, Irenki i malowanki bokehowe. będę zaglądał. pozdr
Kiedyś do IReneuszy się przekonacie. Do tego trzeba dorosnąćAle jest jeden, który nie lub , ale niektóre się podobają
To się nie zastanawiaj, bo zabawa jest ekstra. Nie wszystkim się ta technika podoba, to jak z wszystkim. Część się jeszcze broni, a reszta udaje
Ja posiadam kompakta olka przerobionego i w pełni mi wystarcza. Mały uniwersalny i dający niezły obrazek. Jak chcesz to dam Ci na PW namiar na człowieka który je przerabia. Za grosze można mieć fajny sprzęt do zabawy z IR .
A dziękuję bardzoJa też do Ciebie zaglądam
Cieszę się, że wątek jest odwiedzany i coś się podoba.
Dzięki bardzo wszystkim za odwiedziny
pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 7.06.15 o 17:21
Dlaczego by się miało nie podobać. Robisz piękne i dopracowane zdjęcia. I warto, bardzo warto tu zaglądać
A co do irenek - Kasia Klikaczka też takie robi, i Saboorzasty i apz ... ale jakoś, no nie bardzo mi się widzą. Może jak piszesz trzeba dorosnąć![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Miło słyszeć takie słowa. Dzięki
Tak wiem. Jest tu parę osób które uprawiają tą fotografię. Dlatego wrzucam tu irenki. Może się ktoś kiedyś przekona? Przecież samo użycie filtra IR nie czyni ze zdjęcia dobrego.
Na tą chwilę mam zajawke na IRJeszcze Was pomęczę hihi
![]()