Strona 52 z 76 PierwszyPierwszy ... 242505152535462 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 752

Wątek: Wątek Faziego

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Dynamiczne kadry, lubie takie.
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

Awatar kon
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Rajdowo i 256.

| OlyJedi Awatar kolba
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry, Lasowice
    Siła reputacji
    159
    Moja galeria
    Wrzuta z psami bardzo ładna a łosie rewelacyjne.
    E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
    http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    Wolę łosie, piękne zwierzaki to są, śpiące czy nie, nie nudzą mnie
    samochodowa wrzuta mi się podoba, choć wolę foto przyrodnicze.Pozdrawiam
    Cytat Zamieszczone przez gulasz Zobacz posta
    mam podobnie jak wyżej
    niemniej dynamika fajna

podobają się 261 257 i 255
    Cytat Zamieszczone przez petreq Zobacz posta
    ale zaleciało gumą... dawaj łosie

btw
    i tak fajna i dynamiczna wrzuta
    Od czasu do czasu od przyrody dobrze jest odpocząć Bardzo lubię sporty samochodowe, ale bardziej fotografować. Nie interesuję się jednak nimi jakoś specjalnie. A imprezy tego typu do doskonała okazja na sprawdzenie się w takich okolicznościach. Tutaj dużo i szybko się dzieje. Trzeba sporo przewidzieć.
    Ale jak czuć zapach gumy, to znaczy, że jako tako mi się udało

Cytat Zamieszczone przez Sawa Zobacz posta
    BArdzo fajnie się to ogląda, ciasne dynamiczne kadry, niezła robota a i 'fun' pewnie miałeś nielichy - oglądając takie atrakcje.
    Dzięki.
    Tak jak wspomniałem wcześniej. Zabawa jest przednia. Dzień wydarty z życiorysu Normalnie trans Starałem się o akredytację, ale nie wyszło. Musiałem się rozpychać w tłumie. Ale jak się nie ma co się lubi to...

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Nie dawaj łosi, tylko dawaj takie wrzuty jak ta ostatnia. Jest przynajmniej urozmaicenie a nie jednorodność
    258 byłoby zarąbistą fotą gdyby udało się uchwycić ostrość samochodu
    Podziękował.
    Jeśli chodzi o 258, to będę bronił tej fotki. Owszem samochód jest poruszony. Ciężko przy takich czasach(choć nie było zbyt mało 1/90) utrzymać. Samochód bokiem wychodził z zakrętu i kontrował. Czyli coś leci w prawo, a drugie coś leci w lewo A lubię to zdjęcie za nieporuszonego kierowcę. Dla niego głównie pokazałem to zdjęcie.

Cytat Zamieszczone przez waruga Zobacz posta
    Dynamiczne kadry, lubie takie.
    Cytat Zamieszczone przez kon Zobacz posta
    Rajdowo i 256.
    Jak zwykle dzięki

Cytat Zamieszczone przez kolba Zobacz posta
    Wrzuta z psami bardzo ładna a łosie rewelacyjne.
    Fajnie, że Ci się podoba

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria
    Spoko, mieszkam w mieście... kilkadziesiąt metrów od czteropasmówki, widzę ją z okna... i słyszę samochody non stop... dlatego być może nie zachwycam się fotami tego typu i wolę łosie...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    i wolę łosie...
    Ja w sumie też

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Fazi, spoko nie musisz bronic tego zdjęcia - ja go bić nie zamierzam hihi . Zdaję sobie sprawę, że takie zdjęcia nie są łatwe do zrobienia bo są trudne ale mnie jako oglądającego bardziej interesuje samochód niż kierowca. Dodatkowo przyjmijmy, że jestem jakimś tam oglądaczem którego nie interesuje fotografia tak więc w tym momencie mam w poważaniu skale trudności i technikę wykonania - patrze tylko na efekt . Ostatnio prawie nie udzielam się w galerii oprócz wstawiania fot. Ma na to wpływ kilka czynników i nie będę w nie teraz wnikał ale gdybyś tą fotę tam wstawił i przód wyglądałby tak jak kierowca to bym się przemógł i wystawił Ci maksa
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    . Ostatnio prawie nie udzielam się w galerii oprócz wstawiania fot. Ma na to wpływ kilka czynników i nie będę w nie teraz wnikał ...
    No właśnie. Dlaczego?

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fazi75 Zobacz posta
    No właśnie. Dlaczego?
    Na pewno nie z powodu, że nie podobają mi się tam zdjęcia, że jestem obrażony, że czuję się ponad, że mam focha - nic tych rzeczy. Po prostu na ten moment nie widzę sensu robienia tego. A poza tym nie branie udziału w grze pt. "Ocenianie" (bo to jest swoistego rodzaju gra) daje Ci możliwość patrzenia na wszystko z trybun a nie z boiska
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar RafS
    Mieszka w
    Myślibórz
    Siła reputacji
    59
    Moja galeria
    256 dla mnie byłby idealnym zdjęciem na plakat reklamujący Fast & Furious 7. Bardzo dynamiczne zdjęcia, dobra robota, a 256... szacun
    czasami mniej znaczy więcej..