Dynamiczne kadry, lubie takie.
Dynamiczne kadry, lubie takie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Rajdowo i 256.
Wrzuta z psami bardzo ładna a łosie rewelacyjne.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Od czasu do czasu od przyrody dobrze jest odpocząćBardzo lubię sporty samochodowe, ale bardziej fotografować. Nie interesuję się jednak nimi jakoś specjalnie. A imprezy tego typu do doskonała okazja na sprawdzenie się w takich okolicznościach. Tutaj dużo i szybko się dzieje. Trzeba sporo przewidzieć.
Ale jak czuć zapach gumy, to znaczy, że jako tako mi się udało
Dzięki.
Tak jak wspomniałem wcześniej. Zabawa jest przednia. Dzień wydarty z życiorysuNormalnie trans
Starałem się o akredytację, ale nie wyszło. Musiałem się rozpychać w tłumie. Ale jak się nie ma co się lubi to...
Podziękował.
Jeśli chodzi o 258, to będę bronił tej fotki. Owszem samochód jest poruszony. Ciężko przy takich czasach(choć nie było zbyt mało 1/90) utrzymać. Samochód bokiem wychodził z zakrętu i kontrował. Czyli coś leci w prawo, a drugie coś leci w lewoA lubię to zdjęcie za nieporuszonego kierowcę. Dla niego głównie pokazałem to zdjęcie.
Jak zwykle dzięki
Fajnie, że Ci się podoba![]()
Spoko, mieszkam w mieście... kilkadziesiąt metrów od czteropasmówki, widzę ją z okna... i słyszę samochody non stop... dlatego być może nie zachwycam się fotami tego typui wolę łosie...
Fazi, spoko nie musisz bronic tego zdjęcia - ja go bić nie zamierzam hihi![]()
. Zdaję sobie sprawę, że takie zdjęcia nie są łatwe do zrobienia bo są trudne ale mnie jako oglądającego bardziej interesuje samochód niż kierowca. Dodatkowo przyjmijmy, że jestem jakimś tam oglądaczem którego nie interesuje fotografia tak więc w tym momencie mam w poważaniu skale trudności i technikę wykonania - patrze tylko na efekt
. Ostatnio prawie nie udzielam się w galerii oprócz wstawiania fot. Ma na to wpływ kilka czynników i nie będę w nie teraz wnikał ale gdybyś tą fotę tam wstawił i przód wyglądałby tak jak kierowca to bym się przemógł i wystawił Ci maksa
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Na pewno nie z powodu, że nie podobają mi się tam zdjęcia, że jestem obrażony, że czuję się ponad, że mam focha - nic tych rzeczy. Po prostu na ten moment nie widzę sensu robienia tego. A poza tym nie branie udziału w grze pt. "Ocenianie" (bo to jest swoistego rodzaju gra) daje Ci możliwość patrzenia na wszystko z trybun a nie z boiska![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
256 dla mnie byłby idealnym zdjęciem na plakat reklamujący Fast & Furious 7. Bardzo dynamiczne zdjęcia, dobra robota, a 256... szacun![]()
czasami mniej znaczy więcej..