242 takie klarowne - tak patrze na wszystkie foty łosi i ich twarze jakieś smutne nie da się z nich nic wyczytać ale chyba nie są agresywne ; )
242 takie klarowne - tak patrze na wszystkie foty łosi i ich twarze jakieś smutne nie da się z nich nic wyczytać ale chyba nie są agresywne ; )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Raczej nie. Zależy od paru czynników. Są takie które się boją, są ciekawskie i zdarzają się też agresywne. Nie polecam przecięcia drogi między klępą i łoszakiem
Łosie mimo dużych oczu bardzo słabo widzą. Słyszą za to doskonale. Miałem parę takich sytuacji, że pozwalały dość blisko podejść i po kilkunastu sekundach nerwowo na mnie reagowały. Jak widzę, że mnie widzi, idzie w moim kierunku i do tego kładzie uszy biorę nogi za pas![]()
łosie zawsze są takie- poprawiające humor![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jesienią w Parku Młocińskim odbyły się zawody psich zaprzęgów. Stanąłem więc na trasie. Byłem przekonany, że zobaczę rasy które jednoznacznie kojarzą się z tą pracą. Były huski, malamuty, ale były też inne
245. Zrobiłem wielkie oczy jak zobaczyłem kobietę biegnącą z hartem rosyjskim(borzoj)
246. Były też "wściekłe" psy
247. Niektórym średnio się chciało.
248. W tandemie.
249. I grupie
![]()
Fajna, bardzo fajna seriaA pysk mi się roześmiał na "wściekłego psa"
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
zdjęcia z łosiami - uuuu!!!! rewelka.