|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Też jestem na bieżąco. Fotki ładne i ciekawe. Dowiedziałem się nawet nazwisko autora "balansującej" rzeźby, którą mam umieszczoną w swoim wątku
"Giewont" świetny - też nie wiedziałem, że coś takiego istnieje.
W sumie super i liczę na dalszy ciąg, równie interesujący.
Oglądamy, oglądamy, tylko pisać nam się nie chce. Fajna ostatnia wrzutka, 177, 175 i 174 naj.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Oj umiecie cukrowaćAle dzięki, parę fotek jeszcze będzie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
179. Zaczynamy w Mirowie. Za sprawą przewodnika skręcamy przed zamkiem w nieznane. O tyle nieznane, że ścieżki wiodą poza "oficjalnymi" szlakami. Dlatego też sporo czasu spędzamy studiując mapy.
Żegna nas widoczny z oddali zamek Mirów.
180. Mijamy cmentarz wojenny w Kotowicach. Powstał w 1914 r.
181.
182. Morsko. Chwila oddechu przed wjazdem na Aptekę.
183. Zjazd czerwonym szlakiem okazał się na tyle ekscytujący, że 3/4 prowadziliśmy rowery. Podobnie było z wjazdem na Aptekę.
Poniżej napotkane leśne skałki.
Apteka zupełnie nie fotogeniczna. Sam szczyt jest otulony lasem.
184. Docieramy do rezerwatu Ruskie Skały
Kozy atakują
185. A to widok w kierunku Żarek
186. Zataczamy pętlę. Po drodze mijamy zamek w Bobolicach
Wycieczkę kończymy pod ruinami zamku w Mirowie, czyli tam gdzie zaczynaliśmy.
187.
Bonus.
Ogrodzieniec
![]()
Sobie będę zaglądał, daaaawno, dawno temu po Szlaku Orlich Gniazd wędrowałem, jeszcze zanim cyfrówki nastały. Chyba pora wrócić. Choć więcej komercji jest dziś jak zauważyłem. Fajne zdjęcia, liczę że relacja będzie nadal w takie obfitować.