Zazwyczaj nie kumam lotniczych. Te ostatnie fajoskie![]()
Zazwyczaj nie kumam lotniczych. Te ostatnie fajoskie![]()
Ciekawe ujęcia, miłe w odbiorze.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
103 mnie trochę zakręciło.
zdjęcia z wiatrakami podobają mi się bardzo. sam wielokrotnie podchodziłem do wiatraków z aparatem i wychodziły mi banały, nie mam chyba tego spojrzenia które jest w tym przypadku potrzebne.
gratki
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Na 106 to wiatrak patrzy do dołu z taką nietęgą miną jakby zobaczył Don Kichota przybywającego aby mu spuścić łomot. Rozkłada ręce bezradnie i mówi: stary, odpuść ja nie jestem tym z czym walczysz![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Wiatraki lux![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piękne kontrasty.
Co do wiatraków, coraz mniej mi się podobają w naszym krajobrazie. Z początku, kiedy było ich mało, były jakąś atrakcją, urozmaiceniem. Teraz psują coraz większe połacie naszej przyrody. Może by tak chociaż... nakazać obudowywać je dechami na wzór tych starych?
Trochę w poprzednim komentarzu gafę strzeliłam, jakoś rzuciło mi się w oczy że to śmigło i tak już zostało...Nawet chyba trzeźwa byłam
![]()
Podobają mi się 107 i 110, ładne kadry, białe pnie fajnie kontrastują z ciemnym burzowym niebem.
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
Mam identyczne odczucia jak Ty. Piękne to to nie jest. Chociaż w pewnych okolicznościach można fajnie sfocić wiatraki. Ale masz rację. Kiedyś było łatwiej jak było tego mniej.
Odnośnie śmigła, to się nie dziwię, że padła pomyłka. Ja sam chyba też bym się zastanawiał. Zwłaszcza, że pewnie widziałaś też moje lotnicze fotki. Siła sugestii
A za kontrasty dziękuję.
Super. Dzięki!
Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 10.06.14 o 22:41