Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 29.04.14 o 20:25
Fajne klimaty wyłapałeś, iście horrorowe. Wybrałabym się tam z jakimś ponurym jegomościem w prochowcu![]()
dżewa świetne
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Bardzo dziękuję za miły odbiór. Wiem, że klimat lasu trudno jest pokazać. Ciągnie jednak człowieka do innego "lasu"
Wczoraj w ramach majówki wybraliśmy się do Krakowa. Wszędzie przywitały nas tłumy.
Fotograficznie głównie spędziliśmy czas na typowo wycieczkowych pstrykach. W drodze powrotnej padnięci, ale jeszcze przytomni trafiliśmy na dworzec połączony z galerią. Z góry przepraszam Krakowian, że tak to nazwałemSzkoda, że zbyt mało czasu zostało na kadry. Parę strzałów jednak udało się złapać.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
Pierwsze i balonik mi się podoba.
Dziwne, że nikt Cię nie pogonił w Galerii.
Na dwie moje próby fotografowania, za pierwszym razem miałem okazję robić co chciałem, za drugim razem ochrona mi zabroniła. Teoretycznie miejsce publiczne, ale schowałem - nie będę się kopał z koniem.
===edit===
pierwsze![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak się ma białego XZ-2, to wszyscy myślą, że to zabawkaEkran uchylany ułatwia sprawę
Wiem jak to jest w galeriach, niewiedzieć czemu prawie wszędzie zabraniają. Może chodzi o ekspozycje sklepowe? Nie wiem. Ale architektura nieniektórych jest warta uwiecznienia![]()
Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 3.05.14 o 17:22
Dwa pierwsze przypadły mi do gustu(może nawet drugie bardziej).
Duży plus za nietypowe pokazanie KrakowaWyobrażam sobie sytuację - wracasz z Krakowa, rodzinka podekscytowana mówi "pokaż zdjęcia", Ty zadowolony bo wiesz że jest dużo, które Ci się podobają. I ich reakcja
Fajne - dwa pierwsze i dwa ostatnie najbardziej.