Twój widok cmentarza bardzo mi przypadł do gustu... tfu, jak to wyszło
Ale obróbka i kadr podobają mi się.
Twój widok cmentarza bardzo mi przypadł do gustu... tfu, jak to wyszło
Ale obróbka i kadr podobają mi się.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To nie był gest, przynajmniej z mojej strony,
to raczej należna wdzięczność tym, którzy za Polskę oddali to co mieli najcenniejsze - życie.
Poznałem ułana w sądzie, pomogłem napisać pozew przeciw zakładowi pracy,
on zaprosił mnie i moją wówczas narzeczoną na herbatkę, przegadaliśmy cały dzień
od 13.00 do 23.00 często miałem łzy w oczach na przemian z uczuciem bezsilnej wściekłości.
Gdy Wachmistrz opowiadał o tym co 14 pułk spotykało z rąk oprawców i na ziemiach Polskich
i Radzieckich krańcach Syberii. Zsyłkę przeżyło niewielu, a tymi którzy wrócili "zajęła się" UB.
Jemu zamordowali żonę w ciąży i dwójkę dzieci, gdy siedział na Rakowieckiej, innych spotkał
równie ciężki los... dużo by pisać. Musimy się spotkać i pogadać o tym co to się w Kampinosie
drzewiej działo.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 26.04.14 o 18:38
Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 27.04.14 o 15:14
Kampinosy fajne, ale wolę Twoje zabawy z geometrią
Pozdr