Bodzio nie bój się jam już słaby
Kon..........na takiej mecie emocjonalne fotki same sie robią![]()
Bodzio nie bój się jam już słaby
Kon..........na takiej mecie emocjonalne fotki same sie robią![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Czas odswieżyć wątek. Kolejna fotka z cyklu koloroza oczojebna
Po raz pierwszy wrzucam fotke wywołaną z RAW z aparatu Fujifilm X 100 wywołaną wywoływarką załaczoną do aparatu. Dumny jestem z tego, że mi się to udało ale efekt.................strasznie jakis kiczowaty![]()
Szybki jesteś. Post nie dotyczy fotki z placu zabaw. Ta właściwa nie została załączona. Cenię Twoją życzliwą radę![]()
voovoo2 kolory z placu zabaw kojarzą mi się z psychodelią w stylu Yellow Submarine![]()
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Kolorki trochę jak dla mnie analogowe, lekki HDR-ek. Chałupa bardzo obiecująca, świetnie się prezentuje, zwłaszcza elementy drewniane.
Większy obrazek wklejam przez ikonkę z drzewkiem (trzecią od prawej) w edytorze postów. Linka pobieram z dużego obrazka po kliknięciu załącznika.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 6.07.14 o 20:36
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Z wrzucaniem to moja pierwsza skucha..........może to przez ten upał ( w Olsztynie). Faktycznie wyszło jakieś zbyt hdr-owe. Jestem jednak bardzo zaskoczony (pozytywnie) możliwościami wywoływarki jaką dodaje do aparatu Fuji.