Dziękuję bardzo. Stacja na Piotrkowskiej jako obiekt w centrum miasta prawie mnie powaliła.
Dziękuję bardzo. Stacja na Piotrkowskiej jako obiekt w centrum miasta prawie mnie powaliła.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Barczewska "Wenecja". Fragment miasta Barczewo pod Olsztynem gdzie w słynnym więzieniu siedział aż do śmierci i tam został pochowany gaulaiter Prus Wschodnich - faszysta Koch. Miejsce jego pochówku zna tylko kilka osób.
Ooo, bardzo ciekawe miejsce. Trzeba odwiedzić![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No to kiedy ?W tym miasteczku urodził się Feliks Nowowiejski. Niestety miasteczko samo w sobie jest ponure chociaż zabytków nim trochę jest. Trzy stare zabytkowe kościoły w promieniu 250 metrów
Włodku, tam u Was to gdzie się nie ruszyć to zabytki. Wiesz, że Gorlice to jedno z trzech miast w Polsce gdzie nie ma ani jednego zabytku ? Pierwsza i druga WŚ wykosiły wszystko
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Tak, pamietam! Marysia opowiadała. Jednak na moje pytanie nie odpowiedziałeś. Za karę fotka z Olympusa Mju II. Na zdjęciu Warmia![]()
Nie wiemo jo joj - w każdym razie na pewno cynk pójdzie że jedziemy
![]()
OK, trzymam za słowo![]()
Coś dla ciała i dla ducha. Coś z szuflady. Olympusem zrobione.
Pomysł znakomity. Pod księgarnią jak znalazł
Czytanie zajmuje duuuuuuuuuuuuuużo czasu - a człek zgłodnieje w między czasie przecie.
Pozdrawiam.