W kwadracie smaczne jak knedle biznesmena![]()
W kwadracie smaczne jak knedle biznesmena![]()
Nie robi różnicy. A co to za patent z tymi drewnianymi naczynkami?
http://www.chiny-info.pl - Blog + subiektywny przewodnik po Chinach
Made in China - Facebook
Chińskie początki z E-M10 - wątek
Świetne foto goroh.
Oj będę tu zaglądał
Pozdrawiam.
Ja bym prosił trochę techniki, jakiś szybki pociąg, albo zdjęcie BYDa, czy DongFengaCzy w Twoim małym (jak na chińskie standardy) miasteczku macie już szybkie połączenia kolejowe?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Ja bym tego pierożka spróbował, chyba że z robakami jest...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
witam,
Chcę więcej z nim pochodzić zanim wydam wyrok. Ogólnie pierwsze wrażenia na plus. Nie jest to jakość stałki ale mnie urządza. Na wyjeździe chce mieć jeden obiektyw. może jakąś mała stąłke dorzucę żeby ludzi nie odstraszać na ulicachPeter, jak się sprawuje 12-40?![]()
Dzięki witia i równiez pozdrawiamŚwietne foto goroh.
Oj będę tu zaglądał
Pozdrawiam.
Aparat mam od niedawna, a do połowy czerwca jestem uziemiony- praca. Na wakacje będzie więcej urozmaiceń i turystycznych fot. Na razie pracuje z tym co mam, czyli niespecjalnie urokliwym miastemJa bym prosił trochę techniki, jakiś szybki pociąg, albo zdjęcie BYDa, czy DongFengaCzy w Twoim małym (jak na chińskie standardy) miasteczku macie już szybkie połączenia kolejowe?
Owszem mam trochę fot z ostatnich lat ale to z D90 było cykane, więc niespecjalnie tu pasuje. Więcej zdjęć z 'przeszłości' na FB czy blogu/stronie. Szybką kolej mam w mieście obok. Całego kraju jeszcze nie podpięli, ale rozbudowują dynamicznie. W 2013 położyli chyba 10 000km nowych trakcji..
Ja bym tego pierożka spróbował, chyba że z robakami jest...
Bodziop, te miały kilka opcji z farszem, ale żadna nie zawierała robaków, były do wyboru, ryżowy z warzywami, 2 jakies mięsne i grzygowy, ja testowałem ten ostatni, git malina!
23.'taśma produkcyjna':
pzdr!
http://www.chiny-info.pl - Blog + subiektywny przewodnik po Chinach
Made in China - Facebook
Chińskie początki z E-M10 - wątek