Masz "oko". Naprawdę przyjemne fotki, nie mam czasu na dogłębną analizę, ale się odezwę kiedyś.
Masz "oko". Naprawdę przyjemne fotki, nie mam czasu na dogłębną analizę, ale się odezwę kiedyś.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
18 ładnie wypatrzone (jeśli nie pozowane), widać na twarzy dziewczynki jakiś smutek, zawód(aż serce ściska) i dlatego tytuł misio mi jakoś nie pasuje, no może poza tym ze ostrość jest na misiu. Jak coś bzdurnego napisałem to sorry ale jestem po 3 szklaneczkach swojskiego winka
![]()
Dziękuję za zainteresowanie.
Tym razem Tym
19. Iść, ciągle iść....
pozdrawiam
vG
P.S. Zmienione na imageshack
Dzięki
Ostatnio edytowane przez VonGregorius ; 25.07.08 o 10:37
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
CBA ??
Chyba CBŚ![]()
Centralne Biuro Antyhotlinkowe
Serwer za darmo więc nie kręcę nosem
![]()
Ostatnio edytowane przez VonGregorius ; 25.07.08 o 10:36
www.grzegorzkorab.pl
VonGregorius - wrzucaj fotki na np. http://imageshack.us/ bo z cba nie wyświetlają się...
Olympus E-520 + Zuiko 14-42mm f/3,5-5,6 + Zuiko 40-150mm f/4,0-5,6 + Velbon DF 60 + FL-36 R
14, 19 - bardzo sympatyczne; 14 - intresujące kadrowanie, 19 - doskonale wykonane, podobają mi się oba.
Dzięki za info. Z CBA czasami się wyświetlają, czasami nie. Już zmienione na imageshack.
Magnum: Dziewcze z misiakiem było uczestniczką festynu w Krasnobrodzie (absolutnie mi nie znane)
Dla uzupełnienia motywu dziewczęcia:
20. Timoty! Hał kudż ju!
(tytuł by dka)
pozdrawiam
vG
www.grzegorzkorab.pl
19 bardzo ładne ujecie, 20 ładne ale bardziej mi się podoba ujecie z 18.