no niestety...na 4ce niebo wypalone, było prawie pod słońce...może błona by to udźwignęła...ratowałem jak mogłem
no niestety...na 4ce niebo wypalone, było prawie pod słońce...może błona by to udźwignęła...ratowałem jak mogłem
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Piękne kadry, lessie.
Czuje się klimat, miękka obróbka pasuje idealnie.
Nie widacZamieszczone przez lessie
![]()
kłopoty z uploadem na imageshack, już chyba widać
Sebastian
Jeszcze raz powiem: bardzo ładna seria.
Dziękuję, w ciągu tygodnia zrobię pełen wsad i wrzucę na swoją picasę, serdecznie zapraszam już teraz.
Muszę w końcu zrobić jakąś ładną stronę z własnymi galeriami ale brakuje umiejętności...
php, html i inne bajery to dla mnie czarna magia. Kompletna klapa. Gdybym miał extra kasę to bym komuś zapłacił za zrobienie tego i tylko wrzucał fotki.
Marzy mi się ładne własne www...
A najlepiej dwie bo jak ja pogodzę cmentarz z samolotami????
Sebastian
Sa jakies generatory stron, ale nie wiem jak to dziala, nie probowalem. Generalnie fajnie byloby dorwac studencika ktory walnalby skrypcik w php ktory zaczytujac fotki z katalogu umieszczonego na serwerze generowałby strone www. Proste i szybkie, jednak nie wiem czy do konca odpowiadalby ci design, bowiem czesto fotki zyskuja dodatkowy blask jak sie je prezentuje (oglada) w ładnym opakowaniu.Zamieszczone przez lessie
...był Olek jest A6000
no właśnie o to mi chodzi...żeby ładnie się prezentowało.
Tak do pokazania tylko to mam darmową i prościutką Picasę ale wzrósł mi apetyt na coś bardziej profesjonalnego. Domeny i miejsce w sieci to już nie jest problem, pozostaje tylko najważniejsze - stworzenie ładnej strony z funkjonalnymi galeriami, jakimś małym wstępem itp...A to już dla mnie osobiście temat nie do przeskoczenia. Generatory albumów są słabe i zawsze czegoś mi brakuje.
Ja to sobie wyobrażam na ładnym czarnym tle stronkę tytułową, wejście do różnych galeryjek itd...a w nich fotki powiedzmy 800x600 bo większych chyba nie ma sensu. Szybko ładujące się itd, itd..
Sebastian