Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
1; 3; 4 - świetne fotki.
Pozdrówka.
Znam to miejsce, bylem tam rok temuPrzyjemne zdjecia, kolorowe i miekkie. MZ zdaniem oddaja klimat, choc chyba troche z mydlem przesadziles np. na 02. Masz jakies fotki z tego cmentarza w B&W?
Pzdr
EDIT: poprawiłem literówkę, było "zdjęcie" zamiast "zdjęcia".
dzięki, chciałem miękko bo to psuje do tego miejsca...
B/W próbowałem ale szczerze mówiąc mi nie leży kiedy myślę o tej jesiennej scenerii, którą widzę, kolorach, ciepłym światełku itp.
Ale myślę że przy bardziej ponurym dniu można się pokusić o zimne, mroczne klimaty, bo takich też tam nie brakuje...
Sebastian
Żałuję, że nie mam stamtąd właściwie żadnych zdjęć. Wtedy właściwie dopiero zaczynałem z E330, a po już długim łażeniu po mieście nie miałem ochoty na focenie. Cóż, kiedyś trzeba będzie to nadrobić![]()
Ladne zdjecia. 2ka i 3ka najlepsze moim zdaniem. Miekkosc jest dwuznaczna i do cmentarza bardzo pasuje. Odpowiednie kolory + ta mgielka buduja wlasciwy nastroj. Ladnie to pokazales.
Fajne fotki.Mają swój klimacik .Pozdrowienia.![]()
Fajne zdjecia. Dobra obrobka. Miesiac temu bylem na zwiedzaniu cmentarza zydowskiego w swoim miescie (Bielsko-Biała). Pstryknalem kilka fotek, a poniewaz to zwiedzanie bylo z przewodnikiem i opowiadał tak ciekawe historie ze nie myslalem o fotkach ale o tym co mowil. Chcialbym wrocic tam i porobic kilka fotek i postaram sie zaprezentować je na forum wraz z kilkoma ciekawymi historiami ktore jeszcze pamiętam.
...był Olek jest A6000
mam jeszcze kilka fajnych kadrów ale muszę się obrobić, wrzucę coś później...
Dzięki za komentarze.
Gdyby ktoś się wybierał do Wrocławia to czynne zawsze od 10-18, 5-7zeta wstęp.
Sebastian
Podobają mi się zdjęcia i podoba mi się obróbka. Mój faworyt - numer 4, potem 3 (nieco ciasno na górze, wolałbym więcej przestrzeni). Bardzo ładna, solidnie wykonana seria zdjęć.