Może tu: https://forum.olympusclub.pl/threads...w-tym-zdjęciu ?
PS
A czy dopuszczasz w swoim wątku, uwagi typu "zrobiłbym tak a tak"?
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 19.04.14 o 13:49
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Oczywiście, że dopuszczam, a nawet oczekuję tego typu uwag. Cenię sobie zdanie innych klubowiczów. Po prostu w przypadku wstawiania innych, kolejnych wersji tego samego zdjęcia nastąpi zaburzenie zakładanego przez mnie trochę "albumowego" porządku w tym wątku, zakładającego układ: zdjęcia z tytułem i komentarze do nich.
Z przyjemnością na prośbę innych klubowiczów będę wstawiał oryginały zdjęć do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?" z podanego linku, a zacznę od Ciebie helmuth i zdjęcia "Wyzwanie"Chętnie zapoznam się z inną jego wersją
![]()
Ostatnio edytowane przez ravbog ; 19.04.14 o 14:32
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
53. Drzymała znów zaparkował
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
oOoOoO... !!!
szczerze?
... to chyba pierwsze zdjęcie w tym wątku które moim zdaniem jest słabe
nOoOoO... !!!
wreszcie!
... jakaś krytykaa już bałem się, że nie mam żadnych słabych zdjęć
![]()
A w zasadzie to mogę się dowiedzieć co jest słabe w tym zdjęciu? Da mi to możliwość uniknięcia takich "wpadek" w przyszłości.
Wg mnie to zdjęcie jest nijakie, nie ma w nim nic, co na dłużej przyciągnie wzrok. Podpisałeś "Drzymała znów zaparkował", ale czy ten wóz jest naprawdę tematem tego zdjęcia?(chyba tylko przez centralne umieszczenie). Nie będę się wdawał w jakiś dłuższy wywód, po prostu dla mnie to taki zwykły "pstryk",popełniany przez tysiące fotoamatorów na wycieczkach. Poprzednie wrzuty miały zawsze to "coś" , czego tutaj zabrakło. Ale to są tylko moje odczucia, a ty możesz uważać inaczej
Pozdrawiam.