Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To jeszcze w szklanych klimatach
38. Przenikanie
genialne
Po prostu nie trafiłeś na właściwego odbiorcęJa przeczytałem zdjęcie w taki sposób, w jaki chciałeś przekazać, kontekstem jest kłódka i właśnie t zardzewiała klamka.
Poza tym - nad kilkoma zdjęciami się prześliznąłem, przy kilku na chwile przystanąłem (Spodobał mi się pomysł z 31, czy teleportacja).
Być może błędnie - ale przyjąłem rozumowanie, że dojrzałeś do upublicznienia zdjęć i opróżniasz szufladę.
I bardzo dobrze, będę się od czasu do czasu przyglądał, z nadzieją na prawdziwą perłę
pozdrawiam
Ja też odebrałam kontekst z gazetą i drzwiami
Ostatnie świetne. Cóż to za cudo w tle?
architektoniczny kalejdoskop
nadrobiłem zaległości, było warto poświęcić chwilę na oglądanie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i ocenę moich fotografii.
Rozumowanie jak najbardziej słuszne, faktycznie w większości prezentuje starsze zdjęcia, różne daty, różne aparatyChociaż "38" akurat jest z ostatniej niedzieli. Co do "perły" to obawiam się, że takich nie mam - mimo łącznie dużej ilości wykonanych zdjęć nadal jestem amatorem, który poszukuje swojej wrażliwości fotograficznej.
Wrocławski Dom Handlowy RENOMA
Dzisiaj zaprezentuje dwa zdjęcia z czasów jak kombinowałem z domowym studio. Nie trwało to długo, ale kilka zdjęć zostało
39. Gladiator
40. Robal