Pełna zgoda.
Nie będę zatem się powtarzał.
Pozdrawiam.
Pełna zgoda.
Nie będę zatem się powtarzał.
Pozdrawiam.
Co do muru, jak byłem, to też wybraliśmy się na taki nieuczęszczany odcinek. Nazwy już nie pamiętam, ale było tam kilka osób. Doszliśmy odnowioną częścią do końca i dalej była już ruina. Spojrzałem wewnątrz baszty w górę, a tam kredą wielki napis.... ŁÓDŹ![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Tym razem z zupełnie innej beczki.
Czyli pierwsze próby w fotografii ulicznej. Wszystko GM1 + 20/1.7
Bardzo podoba mi się patent - aparat na szyi i wyzwalanie z komórki. Pozwala podejść bardzo blisko bez zwracania na siebie uwagi
59. Kup Pan kwiatka
60. Cymbalista ze starówki. Świetnie grał i myślę, że jego zarobek z tego wieczoru był wyższy niż niejedna pensja w Polsce.
61. A przyciągał ludzi w każdym wieku. Od najmłodszych...
62. Do nastarszych
63. Mamo, a czy ten Tygrys jest bezpieczny ?
64. Bo Puchatek chyba jest
![]()
Ostatnio edytowane przez maver1ck ; 6.07.14 o 10:52
59 bardzo fajne, ale wyprostowane wyglądałoby jeszcze lepiej. No i widziałabym chyba całą wrzutkę w cz-b. Co do patentu z komórką, to epicure też bardzo sobie chwalił, a ja jakoś nie potrafię, jak nie trzymam aparatuMuszę jeszcze spróbować.
Podoba mi się uliczny grajek. Czasem lubię posłuchać, u mnie przegania ich "straż", raz z nimi chciałem o tym pogadać, tylko oni za to chcieli mnie też potraktować za to, że im zrobiłem fotoreportaż interwencyjny.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.
Robotnik odpoczywający jest prześwietny. Bez patosu, dramatu, suspensu można pokazać kawał życia. Ławeczka dynamicznie ujęta, poza również, a spokój na zdjęciu taki, że słychać korniki pracujące w drzewie. Inne foteczki też fajne, z zacięciem reporterskim. To jest sztuka fotografować interesująco rzeczy zwykłe.
Pzdr, TJ
Do którego?