Poszukaj przeterminowanych klisz na poczatek, kilka lat po terminie nawet. Można znaleźć po kilka zł, i robisz zdjęcia jak cyfrą.
Poszukaj przeterminowanych klisz na poczatek, kilka lat po terminie nawet. Można znaleźć po kilka zł, i robisz zdjęcia jak cyfrą.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
L2 to moja pierwsza lustrzanka, kupiona za ogromne pieniądze. Mile ja wspominam, fotki robiła ładne.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Sepi najtańsze znalazłem ORWO do '92 r po 7 a zaraz obok po 8,10 ważne do 2015... u mnie w mieścinie fuji 13 zł więc chyba się skuszę na te z alledrogo...
Jack dzięki za tabele.. jutro może podjadę do ojca i może uda się znaleźć tego leningrada...
G5 | S19/2,8 | S30/2,8 | S60/2,8 | MZD 25/1,8 | MZD 45/1,8 dwa kity | nissin i40
Sprawdź np, tutaj ; http://bratex.org/sklep/pl/c/FILMY-FOTOGRAFICZNE/5, czasami mają fajne ceny. Allegro to nie wszystko![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo