Powiedzcie jak z trwałością tego plecaka (Plecak E-System Pro). Z doświadczenia używania torby E-system czy też plecaka przez ramię, niestety stwierdzam że psują się zamki niestety. A jak to wygląda z tym plecakiem?
Powiedzcie jak z trwałością tego plecaka (Plecak E-System Pro). Z doświadczenia używania torby E-system czy też plecaka przez ramię, niestety stwierdzam że psują się zamki niestety. A jak to wygląda z tym plecakiem?
Nikon D750, D610, N 50/1.8, S 24-35/2.0, S 70-200/2.8
www.piekne-chwile.pl
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
mam go kilka lat i wszystko u mnie jest ok. nie narzekam na rzepy, ani zamki. super jest kieszeń na laptopa. zabieram go zawsze na wakacje i mam cały sprzęt w jednym plecaku razem z kompem.
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 25.02.14 o 23:06 Powód: o OJ nie na forum ogólnym !
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Też mam go już z 4 lata. Swoje przeżył ale trzyma się staruszek i nic mu się nie dziejeSzczególnie dla mnie fajna jest ta otwierana kieszonka gdzie można sam apart wyciągnąć
A, i ta kieszonka na laptopa o której wspomniał abir vel niebieski oko
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Ja mam Benro, fajny plecak, lapek tez ma w nim swoje miejsce, mam go juz kilka lat.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Też się chcę do zakupu przymierzyć. Może ktoś z Was zdjęcia pokazać
![]()
# https://grizz.pl #
Nikon D750, D610, N 50/1.8, S 24-35/2.0, S 70-200/2.8
www.piekne-chwile.pl
nie pamiętam ile ma cali mój monitor,
ale komputer ma wymiary dł - 37cm, szer - 25cm, gr. - 3 cm. i wchodzi, spokojnie się zamyka
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie