Mnie też się plany nie sfarciły, to wymyśliłem......zabawy z kwiatkami.![]()
Mnie też się plany nie sfarciły, to wymyśliłem......zabawy z kwiatkami.![]()
Giną mi dane Exif po wyostrzaniu w Gimpie. A właściwie nie giną, tylko forum ich "nie widzi". Picasa wyświetla te dane nadal. Nie mogę dojść o co kaman.
W Gimpie używam plugina Riot, w którym mam odkliknięte punkty o kasowaniu metadanych. Może ktoś wie, jak pomóc?
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 23.02.14 o 11:57
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Hansik to tylko lansik,
Brunerek może i robi dobrze numerek,
ale Saboorek to forumowy doktorek!
---------- Post dodany o 11:30 ---------- Poprzedni post był o 11:09 ----------
jarek_gd, ja w Twoim imieniu negocjuję z Saboorem, a Ty zamiast mnie wspomóc szlajasz się po innych wątkach![]()
Poczekacie na moje zdjęcie do czwartku? Nie będę miał wcześniej dostępu do komputera z czytnikiem![]()