Kotek jest świetny
Probowałeś moze wykadrowaź w kwadrat i bciąć troche z dołu?
Tak mi sie jakoś widzi...
Kotek faajny
Uwaga do kadrowania za Woytekiem (:/ jak to odmienić?)
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Najbardziej podoba mi się żagiel i papuga.Kotek tez Ok i gdyby był w kwadracie błoby bdb.Bardzo ciekawy pomysł to fotka "Ruda"
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Kot, bardzo przyjemny, spojrzenie a'la Wiedźmin. Miłe dla oka kolory. Co do kadrowania to może faktycznie uciąć nieco poniżej wąsów, a zostawić minimalnie więcej miejsca u góry. Ale nie wiem czy zwróciłbym na to uwagę, gdyby nie poprzednie sugestie.
Pozdrawiam
Zamieszczone przez grizz
Normalnie, mianownik, dopełniacz, celownik itd...Zamieszczone przez Woytec60
![]()
Przeczytałem najpierw komentarze w galerii i pomyślałem "w kwadrat go było trzeba", czytam tutaj i widzę że głupio nie pomyślałemZamieszczone przez Woytec60
![]()
Dzięki wszystkim za komentarze!
O żesz, patrzę a tu pod majkelx niz gruszki ni z pietruszki "OlyJedi" się pojawiło!
No to sobie gratuluję, jakoś myślałem że trzeba się bardziej zasłużyć.
No ale tera to cza ten regulamin przeczytać i przyjdzie EC-20 może zamówić....
majkelx, kotek całkiem fajny, ale skadruj go bezwzględnie w kwadrat. Dół zupełne nic nie wnosi.
Pzdr
Prawie jak wróbel- szkoda że ogon nie cały w kadrze a także na skutek niedoświetlenia słabo widoczna szata piór.
Odtajniony- ciekawe i intrygujace w formie ale nie rozumiem przekazu.
Kotek- tak jak wszyscy tzn. przekadrować. Pozdrawiam. I jeszcze fajna i miła galeria którą poznałem dzięki ptaszkowi.