Odtajniony hmmm to nie tytuł i dla tego miesza, po prostu był w OlyRulez, ale już po wynikach i mogłem się do niego przyznać. A przedstawia odbicie w wodzie sztagów jachtów z nawiniętymi fokami.
Dziękuję za komentarze.
Odtajniony hmmm to nie tytuł i dla tego miesza, po prostu był w OlyRulez, ale już po wynikach i mogłem się do niego przyznać. A przedstawia odbicie w wodzie sztagów jachtów z nawiniętymi fokami.
Dziękuję za komentarze.
dzięki za wyjaśnienie bo w życiu bym na to nie wpadł a zdjęcie widzę po raz pierwszy i musze przyznać, że piękne odbicie w wodzie. Pozdrawiam.
Fajne obrażone na siebie ptaszki.![]()
Świetne ptaszki , po prawej to chyba DAMA.![]()
![]()
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500
15- jak dla mnie jest prawie wstrzsające gdyż nigdy nie moge się pogodzić z takimi kolejami losu gdzie najbliższym komu można coś powiedzieć jest pies a na życie zbierać w takim miejscu.
16- nadąsane, zdjęcie z aluzją co do ludzkich zachowań które są podobne a w wykonaniu ptaszków, ma w sobie wiele uroku a przedstawionej sytuacji nie psuje ta lekka nieostrość gdyż za sekundę już będzie o wielkiej miłości. Pozdrawiam.
16-tka bardzo sympatyczna, nie przeszkadza nawet ta duża ilość gałęzi.
15. Widok niestety dość częsty. Takie "dokumentalne" zdjęcia zawsze mają jakąś wymowę. Od strony technicznej sytuacja dość trudna ze względu na wysokość kadru. Być może przydało by się odrobinę więcej miejsca na dole.
16. Bardzo fajne, a w zasadzie "świetne". Kolorowo i z poczuciem humoru.
Pozdrawiam
No tak trochę się kontrast międzu 15 i 16 zrobił, niecelowy zresztą. Dzięki za komentarze!
17. palmy