cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ok. Zamykam listę.
Mamy zamówienia na 63 sztuki. To mniej niż spodziewaliśmy się z Peterqiem. Ale mieścimy się cirka na oko w założeniu ok. 30 zł za egzemplarz. Dojdą do tego koszty przesyłki (kilka opcji), które będzie można wybrać przelewając odpowiednią kwotę. Szczegóły podam po południu, po sprawdzeniu ostatecznie wszystkich cen (były negocjacje). Proszę przyszykować środki na przelewy.
Żeby zmniejszyć koszty wysyłki, to proponuję, aby egzemplarze np. dla mnie i Sepiego na jeden adres wysłać. Będzie powód zrobienia spotkania krakowskiego![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
O to łomotanie nocą to nie Ty powinieneś się czepiać.... facet , który napisał pierwowzór już nie żyje więc możemy wykorzystywać....
Ale i tak MÓJ tekst jest lepszy.....
jeszcze parę takich wierszy wyciągnę z naszego forum i wydaję tomik forumowej poezyi.....Z Twoją Bodzipową obroną sernika na czele....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()