O kurczę...![]()
O kurczę...![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Heh, groźby karalne...
Ja się poświęcę... przyjmę to duszenie na siebie. Ale niech koleżanki i koledzy wywołani do tablicy (w innych postach też) dodadzą swoje propozycje. Jeśli nie wiedzą które, to te najlepiej oceniane w galerii i w wątkach.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nadeszły następne zdjęcia. Tym razem od Krakmana. Dodam je później do przeglądówki.
---
Za pamięci. Mam taką uwagę do wrzucających TIF-y. 8-bitowy TIFF źle wygląda po wyjściu z PS-a. Są problemy z przejściami tonalnymi. Nie obrażę się na TIFF 16-bit. Nie będę miał problemu z jego odczytaniem.
No wysłałem, choć są dużo lepsi odemnie. Ale jak to mówią : spełniłem obywatelski obowiązek...!![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Zanim zaczne grzebac po dysku, pytanie male bo nie zauwazylem, ograniczenie do jednego slusznego systemu jest, czy dopuszczone sa foty robione sprzetem konkurencji?
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów