Arek ma rację. Są dni, że szare pola są pomiędzy zdjęciami, czasami jest dobrze![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Problem może leżeć w synchronizacji. Czasami odświeżam całe archiwum, nie mam pojęcia co robi sama aplikacja synchronizująca, ale tez mam czasami szare pola pomimo informacji o pełnej synchronizacji. Po kilku minutach zwykle mija ten problem.
---------- Post dodany o 08:47 ---------- Poprzedni post był o 08:41 ----------
Informacja dodatkowa na temat terminu. Te osoby, które już nadesłały swoje propozycje do kalendarza niech nie spoczywają na laurach. Do końca września (możemy sobie na to pozwolić) mamy czas by zebrać prace. Można dalej przeglądać archiwa i wyciągać perełki. Nie ma ograniczeń w nadsyłaniu propozycji. Poza tym wciąż jest sporo czasu i aura (może nie w 100%) dopisuje by zrobić coś świeżego specjalnie do kalendarza.
Poza tym zrobiłem sobie pierwszą selekcje z nadesłanego materiału. Wyszło, że mój rok "ma" 18 miesięcy.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zastanawiam się czy nie przeedytować w końcowej fazie ostatecznej 13-stki, nieco ją wyrównać, dodać niektórym nieco kontrastu lub intensywności.
Poza tym może w ogólnym głosowaniu forumowym (bo mi się Ula tego domagała i to jej pomysł) wybierzemy zestaw, który zaproponuje każdy z selekcjonerów? Zestawów będzie pewnie kilka od każdego selekcjonera więc będzie z czego wybierać. Poddaje ten temat pod dyskusje póki mamy na nią czas. Jeśli będzie mizeria w dyskusji sam zadecyduje czy tak zrobimy.
Ostatnio edytowane przez hades ; 26.08.14 o 10:17
Z wysłanych przeze mnie czterech plików w przeglądówce widzę jeden, może dlatego, że wysłałem źle wypełnione pliki TXT (nie dojrzałem wzoru). Przed chwilą wysłałem poprawione pliki TXT (tylko). Jeśli dalej coś nie tak (?) to wyślę jeszcze raz wszystko.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Spokojnie, jeszcze się nie zsynchronizowały. Po południu sprawdzę dlaczego.
Tak w temacie kalendarzy....
Wprawdzie kibicuję kalendarzowi Olyclubu, zaglądam tu, ale nie jestem zainteresowany kalendarzem.
Oczywiście jak dwa lata temu mogę rozprowadzić go wśród krakowskich olymaniaków.
Sam co roku robię sobie własny kalendarz wielkość A3, pięćdziesiąt kilka kartek sklejonych po dłuższym boku. (do odrywania)
Druk na satynie 160g, podkład pianka i druk na folii solwentem. (odpowiednio większy).
Całość montuję taśmą samoprzylepną dwustronną. Do ściany też
Kalendarz czytelny i co ważne praktyczny. Ważne daty "fabrycznie" zaznaczone, delikwenci imieninowo-urodzinowi wstawieni widocznie, że trudno ich pominąć, jest miejsce na dodatkowe wpisy.
Pokazuję to tylko jako... ciekawostkę, gdyż druk takiego kalendarza to kwota ok 150zł.
Więc nie jest to oferta w rozumieniu prawa handlowego,zwłaszcza, że każdy składa się w komputrze indywidualnie....
![]()
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ciekawy pomysł na 50-kartkowy kalendarz. Gdyby nie ta cena...
Tak patrzę i masz kartki po 7 dni. Czyli tygodniami, a rok ma 52 tygodnie. Rozumiem, że kartek na dwutygodniowy urlop nie drukujesz, bo i tak Cię w domu nie ma![]()
The question is, who cares?