Zobacz wyniki ankiety: Jaki temat(y) kalendarza OC 2015 wybierasz?

Głosujących
54. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Od Bałtyku aż po Tatry - przyroda Polski

34 62,96%
  • Świat makro

8 14,81%
  • Portret miasta

13 24,07%
  • Fauna

10 18,52%
  • Świat w obiektywie

9 16,67%
  • Fotografia uliczna

9 16,67%
  • Pejzaż

21 38,89%
  • ART

11 20,37%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 5 z 78 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 774

Wątek: Kalendarz 2015

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Odp: Kalendarz 2015

Cytat Zamieszczone przez Sawa Zobacz posta
    Jesli inna grupa odbiorców - np 4-ch - chce Streetowe foty - to będą musieli własnym asumptem... Gdyż takie to forum jest, i nie ma co się oszukiwać.
    Boli, ale takie sztywne prawa ekonomii.

pozdrawiam,
    A co jesli wygra slitasna fota z komioczna "gemba" faceta a on pozniej wytoczy nam proces.Bedziesz placic???Nie ma co sie oszukiweac.Nie tylko nasza jest racja.
    Najpierw pomyslec a pozniej drukowac.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

Mirek, no nie... toć wiadomo że trzeba myśleć. Dużo jest zdjęć z pogranicza, że nie jest to architektura, ani pejzaż, przecież mogą być ludzie nierozpoznawalni - sylwetki, odbicia, cienie, mazaje. Dużo jest takich fajnych zdjęć (dla nas - miłośników ulicy).
    I absolutnie nie mam zamiaru forsować pomysłu i walczyć o prawa streeta na forum. Wyniki ankiety mówią wszystko.
    Z drugiej strony przykład poprzedniego kalendarza pokazuje, że formuła głosowania nie gwarantuje zadowolenia większości Przynajmniej jedno zdjęcie było dość kontrowersyjne, wyszło że to co na monitorze kompa niekoniecznie jest ładne w dużym powiększeniu na papierze No ale demokracja.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Agus.Ja nie mam nic przeciwko takim fotkom.Tylko niech to bedzie dopiete na ostatni guzik w kaledarzu."Cyklem" gostka,auto,jest jego facjata,sa numery rejestracyjne,mam zgode na publikacje i jest heppy.Inaczej to jest takie wszystko na wydre.Sam wiem co znaczy publikacja fotek na wydre.Nie chcialbym takiego czegos raz jeszcze doswiadczac.

Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

Na wydrę w ogóle nie wchodzi w grę. To oczywiste (myślę oczywiście o publikacji kalendarza). Bo w innych aspektach życia może to być interesujące (choć tak do końca nie zgłębiłam zagadnienia - muszę pogooglać )

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Wrzućcie na luz, bo zastanawiacie się nad rzeczami, które nie będą miały miejsca. Zacytuje sam siebie:

Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta

Przygotowanie kalendarza

Kalendarz ułoży grupa chętnych 9 osób. Chętni do uczestnictwa proszeni są o PW.
    Do tej pory mam jedno zgłoszenie, nie licząc mnie (jako 10-tego). Wciąż czekam na zgłoszenia na PW od osób chętnych podjąć trud wyłowienia z puli nadesłanych zdjęć 13-stki najlepiej pasujących do tematu.

Zamiast toczyć spory o mało istotne rzeczy przyłączcie się do realizacji. Jak wygra "Fotografia uliczna" to będzie mój problem jak przefiltrować zdjęcia by nie było problemów.

---------- Post dodany o 22:28 ---------- Poprzedni post był o 22:27 ----------

Żeby nie było. Wszystkie zdjęcia w tym jak i poprzednim kalendarzu publikowane są jedynie za pisemną zgodą.

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    286
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Na wydrę w ogóle nie wchodzi w grę. To oczywiste (myślę oczywiście o publikacji kalendarza). Bo w innych aspektach życia może to być interesujące (choć tak do końca nie zgłębiłam zagadnienia - muszę pogooglać )
    Takie symboliczne zezwierzęcenie społeczeństwa? W krowociuchu, na wydrę jak bestia sexu, świntuszy dziko!

---------- Post dodany o 22:37 ---------- Poprzedni post był o 22:36 ----------

Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta

Żeby nie było. Wszystkie zdjęcia w tym jak i poprzednim kalendarzu publikowane są jedynie za pisemną zgodą.
    Krwią fotografowanego podpisany cyrograf?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    74
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Sawa Zobacz posta
    Jeśli grupa odbiorców - np 50-ciu - chce przyrodę - to kupią tylko kalendarz z przyrodą, a tylko wtedy cena kalendarza będzie racjonalna.
    indywidualne kalendarze nie wychodzą dużo drożej. Ja w tym roku robiłem 3 szt. A3 po 19.9 za sztukę.

Awatar kon
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ziemia01 Zobacz posta
    3 szt. A3 po 19.9 za sztukę.
    Ale tanio.

Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

Hm... weszłabym w to.

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    74
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Hm... weszłabym w to.
    http://www.colorland.pl/produkty/fotokalendarz teraz kosztuje 29 zł za sztukę plus droga przesyłka, ale jak była końcówka roku to przysłali mi ofertę dużo tańszą. Pewnie pod koniec roku w sezonie kalendarzowym też będzie taniej.