Właśnie sobie uświadomiłam, że mam w domu na ścianie dwa kalendarze - jeden z 1999, drugi z 2000 roku. Były takie fajne, "dizajnerskie", że szkoda mi ich było zdejmowaćRoku nie widać na poszczególnych kartkach, a co kilka lat są nawet aktualne
![]()
Właśnie sobie uświadomiłam, że mam w domu na ścianie dwa kalendarze - jeden z 1999, drugi z 2000 roku. Były takie fajne, "dizajnerskie", że szkoda mi ich było zdejmowaćRoku nie widać na poszczególnych kartkach, a co kilka lat są nawet aktualne
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Te u mnie to nie olympusowe![]()
Ostatnią osobą, która odbierze ode mnie kalendarz jest ziemia01, a ostatnie przesyłki dotrą do Was w dniu jutrzejszym.
Podsumowanie końcowe zrobię dziś dla Hadesa.
Dziękuję za możliwość pracy nad kalendarzem. Było wiele fajnych jak również paskudnych momentów. Doświadczenie i ogląd sytuacji od tej "drugiej strony" zdobyte. Skóra trochę grubsza, ale i tak wyłączam się z tego typu działalności na czas jakiś. Zaangażowanie w projekt kosztowało mnie to zbyt dużo.
Jeżeli ktoś ma być winny zaistniałej sytuacji to mogę być ja... gdyby nie mobilizacja grupy w ostatnim momencie, nie byłoby teraz kolejnego "kwasu" na forum...
Osobiście uważam, że projekt warto kontynuować (w trakcie prac nad projektem "zrodziło się" kilka, wg mnie, fajnych pomysłów na nową edycję). Niedociągnięcia były, ale pamiętajcie że to pierwsza edycja wydawana własnymi siłami (forumowymi), bez zaplecza w postaci Wujka Olka.
Powyższe kilka zdań jest tylko i wyłącznie moją prywatną opinią i w takich kategoriach proszę abyście ją traktowali bez doszukiwania się jakiegoś podtekstu.
Czekamy na kalendarze i trzymamy za slowo, oby poczta nie nawilia, bo znow posypia sie komentarze![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Niestety w przypadku ponad 90% przesyłek (ekonomicznych jak i zwykłych priorytetowych) nie mam żadnego potwierdzenia.
Edit
Wszystkie przesyłki zostały wysłane, wg nomenklatury PP, tzw. gabarytem B. Nie wejdą więc do skrzynek pocztowych. Obawiam się (znając zachowania niektórych doręczycieli PP), że większość z Was otrzyma awiza, "zachęcające" do odbioru przesyłki w UP.
Ostatnio edytowane przez petreq ; 26.01.15 o 17:27
"Pośpiech jest niezbędny przy łapaniu pcheł."
Ja swój kalendarz zrobiłem w zeszłym roku od kwietnia do kwietnia. To bardzo pomaga uniknąć grudniowego spiętrzenia.
Jak przyjdzie awizo, to pójdę na pocztę.
I tak się ucieszę, że to nie z urzędu skarbowego.
"Trzeba się uczyć grać nie od tych co robią instrumenty, ale od tych co umieją grać" - Galileusz
popatrzna.blogspot.com