Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
W takim układzie domówiłem jeszcze jeden i zapłaciłem za 3 szt.
Kalendarze które zostaną proponuję rozdysponować na:
+ konkursy klubowe
+ wysłać kilka do centrali Olka
+ wysłać np. dotychczasowym sponsorom (takie Fotozakupy np.), gospodarzom zlotów , firmom które nas wpuszczały gdzies na zlotach ku naszej uciesze itp.
+ cele zacne jak WOSP, dom dziecka, przedszkole itp
Na 100% będzie mile odebrane, a niewiele nas to kosztuje.
Hades, nie rozliczaj się co do grosza, please, bo zawału dostaniesz.
Jeśli będziesz miał mi przelewać z powrotem parę złociszy to niech ci lepiej ręka zadrży. Przezanacz je na szczytniejsze cele (np na koszty wysyłki tych co zostaną)
Ostatnio edytowane przez GoBo ; 8.12.14 o 18:47
Polecam się
Ta, jasne, Charon wziął kasę i nie zabrał Cię na łódź. Przelew w tym systemie bez pasażera nie płynie. Teraz się przyznaj kogo wrzuciłeś na swoje miejsce?
Oczywiście, że rozerwie. Jak ten nieszczęśnik, co go Henry wrzucił na łódź zamiast siebie, będzie chciał opuścić Hades.
Boje się spytać o jaki worek chodzi.
---
Sprawdziłem konto. Przyszło trochę przelewów. Wieczorem zrobię aktualne zestawienie i roześle potwierdzenia na PW.
Osoby, które dopisały się po zamknięciu listy, proszone są o wpłaty. Wszystko jest w pierwszym poście. Jeśli jest coś niejasne proszę o PW. W tytułach przelewów wystarczy nick. Z przelewanej kwoty, rejestrowanej w arkuszu kalkulacyjnym pokazuje opcje wysyłki, którą wybieraliście. Jak coś się nie będzie zgadzać będę pisał na PW. Mam też adresy wysyłki. Piszcie tylko w przypadku kiedy będzie inny od tego, który mam zarejestrowany.
Dodam te propozycje do głosowania.
Wolałbym jednak by zdecydowali o tym właściciele tej kolektywnej "fortuny" w jakimś krótkim głosowaniu.
Już słyszałem od Abira coś podobnego po zlocie. Powiedział "nie bądźmy peweksami". Jak się już kalendarz wydrukuje i roześle to się zastanowimy co z kasą zrobić. Bo jeszcze zostało mi ze zlotu kilka złotych, leży i czeka na rozliczenie. Nie są to jakieś kokosy, ale np. na fajne nagrody na następny zlot wystarczy. Zbiorę to wszystko do kupy. Chcę mieć porządek na tym koncie, po tych wszystkich akcjach czyli 0.
Łukasz, chcesz uczciwie ? - dolicz ile Cię kosztowały wyjazdy do Borowic i drukarni aby pozałatwiać. Teleportacji jeszcze nie wymyślili, perpetum mobile też.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tutaj bym polemizował.
Co i jak zostało załatwione podam w podsumowaniu, za co komu plusy jak najbardziej dodatnie, też tam będzie. Koszty też się podliczy. Ale mimo wszystko parę złotych zostanie. Warto ich nie zmarnować. Ale o tym później. Najpierw trzeba zebrać kasę.
Ps. A z tymi Borowicami, to kilka impulsów telefonu i było załatwione.
Przelew poszedł 2szt. + koperta + przesyłka.
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".