Zobacz wyniki ankiety: Jaki temat(y) kalendarza OC 2015 wybierasz?

Głosujących
54. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Od Bałtyku aż po Tatry - przyroda Polski

34 62,96%
  • Świat makro

8 14,81%
  • Portret miasta

13 24,07%
  • Fauna

10 18,52%
  • Świat w obiektywie

9 16,67%
  • Fotografia uliczna

9 16,67%
  • Pejzaż

21 38,89%
  • ART

11 20,37%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 47 z 78 PierwszyPierwszy ... 37454647484957 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 774

Wątek: Kalendarz 2015

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez sepi19 Zobacz posta
    Nie wątpię i nie neguję, ale dla czego do jednego wora wrzucasz caly naród??? Tak się składa, że też często, za czesto, tego doświadczyłem i nie tylko tutaj, w polsce, ale rownież poza jej granicami, w kilku krajach. Po prostu jest mi przykro, gdy ktoś tak pisze czy mówi.
    W innych krajach to ja tylko w celach turystycznych, dlatego o nich nie pisałem, ale przepraszam jeśli uraziłem.
    W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
    Popieram Stopkę Krakmana
    !

LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Najczęściej problemem jest działanie. Nie chęć działania ale konkretne czyny. Ludzie nie mają czasu i z tego powodu przeważnie nie chce im się uczynić tego jednego kroku dalej - włączenia się do akcji.
    Nic nie stoi na przeszkodzie, aby np. w przyszłym roku zrobić kilka wersji kalendarza. Możemy przecież wszystko. Kalendarz miejski, streetowy, portretowy. Na pewno odbije się to na kosztach ale daje więcej możliwości. Trzeba jednak czynnie się włączyć. Czynnie. Albo brać to, co dają nam inni ludzie czynu.
    Ludziom pracy serdecznie dziękuję

| OlyJedi Awatar sepi19
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    116
    Moja galeria
    Urazy, Henry nie chowam.
    Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    286
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Najczęściej problemem jest działanie. Nie chęć działania ale konkretne czyny. Ludzie nie mają czasu i z tego powodu przeważnie nie chce im się uczynić tego jednego kroku dalej - włączenia się do akcji.
    Nic nie stoi na przeszkodzie, aby np. w przyszłym roku zrobić kilka wersji kalendarza. Możemy przecież wszystko. Kalendarz miejski, streetowy, portretowy. Na pewno odbije się to na kosztach ale daje więcej możliwości. Trzeba jednak czynnie się włączyć. Czynnie. Albo brać to, co dają nam inni ludzie czynu.
    Ludziom pracy serdecznie dziękuję
    Często stoimy po przeciwnych stronach w dyskusji, tu zgadzam się w 100%. I coś od siebie:
    Będzie tego! Będzie tego! Będzie tego! Będzie tego!
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    276
    Moja galeria
    Mnie się bardziej podoba wybór Eddiego. Co nie znaczy, że ma być jego zestaw, bo pewnie jeszcze kilkanaście zestawów można by opracować. Sprawa jest prosta jak wyłącznik w telewizorze. Nie muszę kupować!

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Tylko robiac kolejne wersje kalendarza nie zapominajcie o jego roli.Kalendarz to nie wystawa to nie 12-to tomowa ksiazka.Patrzac na fotke nmiesiaca na stronie kalendarza chcesz odskoczyc od codziennosci,wypoczac ukoic oko.Nie jest jego rola zastepowanie wystawy,zmuszanie patrzac na fotke w miesiacu na myslenie o codziennych sprawach,problemach.

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez henry1 Zobacz posta
    Przyszłoroczny może mieć układ tygodniowy i będą 52 strony + okładka.
    Będzie większy wybór fotek i może mniej narzekania.
    No, i to by było całkiem fajne..
    Pisałem kiedyś i pokazywałem, ze na swoje potrzeby składam i drukuję pięćdziesięcio-kilkustronicowy kalendarz..
    Kalendarz jest praktyczny, tygodniowy z miejscem na notatki przypominające....A i miejsce na zdjęcie w każdym tygodniu jest.

Jest co zrywać

Chciałem podkreślić, że zdjęcia wybrane przez szanowne gremium podobają mi się , bo i wybrać było z czego.
    Mój wybór byłby pewnie inny, bardziej "programowy" czy coś takiego o czym pisze "Diabełek" (sorry za spoufalenie się )

---------- Post dodany o 12:10 ---------- Poprzedni post był o 12:07 ----------

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Tylko robiac kolejne wersje kalendarza nie zapominajcie o jego roli.Kalendarz to nie wystawa to nie 12-to tomowa ksiazka.Patrzac na fotke nmiesiaca na stronie kalendarza chcesz odskoczyc od codziennosci,wypoczac ukoic oko.Nie jest jego rola zastepowanie wystawy,zmuszanie patrzac na fotke w miesiacu na myslenie o codziennych sprawach,problemach.
    I jak zwykle masz rację. Dodam jeszcze, że rolą jego jest również "przypomnienie o przemijaniu, kolejności miesięcy, dni, sobót, niedziel i świąt"
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria
    28 kalendarzy zamówionych... w weekend. Nieźle.

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    207
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez hades Zobacz posta
    28 kalendarzy zamówionych... w weekend. Nieźle.
    Oooo...

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar yamada
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    255
    Moja galeria
    a ja czekam na jakieś przeciek,i jak ten kalendarz będzie wyglądał