Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zanegowałem, bo na to są lepsze sposoby, które opisałem wyżej i które spróbujemy pod koniec roku uskutecznić. Zobaczymy z jakim skutkiem.
Kalendarz ma być ładny i przyjemny w odbiorze, a nie być pomnikiem na cześć...
---------- Post dodany o 17:55 ---------- Poprzedni post był o 17:50 ----------
Jaki Brutusie...
Nad Presezem jest jeszcze Olimp. No co ja poradzę. Nicka nie wybierałem.
Dobra koniec OT. Sio mi do właściwego wątku i tam rozprawiać o wolności, demokracji i cenzurze![]()
@ Łukasz, z tą książką to fantastyczny pomysł. Od razu się piszę do pomocy.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
No tak... starość mi wytyka....
Publikacja zdjęć w formie kalendarza autorstwa jednego z klubowiczów (np. z wymienionych przez Bodzia) wcale nie wyklucza, że byłby ładny i przyjemny w odbiorze - jestem o tym przekonana.
A w ogóle to wrzucajmy zdjęcia zamiast gadać. Albo chociaż jedno i drugie równolegle.![]()
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 13.08.14 o 21:08
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Dodałem kolejne zdjęcie do przeglądówki. Pierwsze "nie moje".![]()