Czyli jury jest obiektywnym odzwierciedleniem gustów forumowiczów
Gratulacje zatem dla organizatora![]()
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Czyli jury jest obiektywnym odzwierciedleniem gustów forumowiczów
Gratulacje zatem dla organizatora![]()
Nikon nie może wygrać na forum Olyego.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.03.14 o 14:28
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 13.03.14 o 14:31
― Ted Grant
Kiedyś, dawno dawno temu - był taki konkurs: "Oly Rulez" ... coś a'la Oly rządzi, wygrywa - no mniejsza.
Więc było, że foty tylko z Olka mają być. Potem się to rozmyło jakoś, bo jak to ? Oly rządzi a Nikoś wygrywa. No i się zapomniało o konkursie.
Jak jest z "Publiczną" ? też nie wiadomo. Miały wchodzić tylko Olkowe
No tak se gderam, ale dziadki tak mają czasami![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||