|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Argumenty się skończymy zaczynamy więc wycieczki personalne, że forum nieetyczne, że ludzie to prostacy jak na Onecie...
Trzymajmy się może meritum sprawy, zamiast odbiegać od tematu i pisać że forum pozbawione etyki.
Bo nagle się okazuje, że nie jest problemem sugerowanie przez autora tekstu oszustwa fotografowi tylko brak etyki na forum
Ktoś się zgodził / nie zgodził się z jakąś wypowiedzią i dodał / odjął punkty reputacji...
Anonimowo - tak działa ten system.
Ostatnio edytowane przez dobas ; 19.02.14 o 13:08
Dziwna reakcja, choć poniekąd zrozumiała, oberwało Ci się ostanio Krysiu(za "odchodzenie i foch") nie napisaliśmy, że od nas(znaczy ode mnie) i zabolało, rozumiem.
Tylko... nie przesadzaj z tymi wycieczkami i zważ na słowa. A nuż ktoś poczuje się dotknięty, i znowu anonimowo przywali minusa, warto?
Czasem wystarczy kilka sekund, złapać oddech i "spuścić trochę pary".
Co do forów... jest ich mnóstwo, na bardzo różnych silnikach, prawie wszędzie jest jakiś system "reputacji" za zwyczaj anonimowy, po co ano po to by uniknąć
akcji odwetowych "tych co nazywają się Wojtek i mają 14 lat".
Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tyle że te minusy to też mogą pochodzić od "tych co nazywają się Wojtek i mają 14 lat", bo takiego akurat mają focha a nie mają argumentów żeby coś mniej lub bardziej logicznego napisać. Anonimowość rodzi patologię, nie karzdego otwarcie jest stać na krytykę, prościej pojechać se po kimś anonimowo.
Ostatnio edytowane przez robtor ; 19.02.14 o 13:40
Na www.dfv.pl nie ma żadnego systemu reputacji. Jest Regulamin, którego trzeba przestrzegać. To wszystko. Nie zabolały mnie minusy. Jak ktoś chce sobie ulżyc to zapraszam. Mnie to już tak zwana rybka.
Ostatnio edytowane przez Krystyna1975 ; 19.02.14 o 13:44
Tu jest wątek o reputacji i będzie to właściwsze miejsce do dyskusji na jej temat - https://forum.olympusclub.pl/threads...ht=o+reputacji