Są pozytywy tej sprawy, zarówno ja, jak i pan Piotr dowiedzieliśmy się jak można takie zdjęcie zrobić bez pomocy softu i pp. Dzięki Dobas![]()
Są pozytywy tej sprawy, zarówno ja, jak i pan Piotr dowiedzieliśmy się jak można takie zdjęcie zrobić bez pomocy softu i pp. Dzięki Dobas![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jest w języku Polskim takie ładne słowo "przepraszam". Nieraz powtarzam, że używanie go lub nie - świadczy o tym czy jesteśmy dorośli, czy nadal dziećmi.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czy dziennikarz piszący na prywatnym blogu nadal jest dziennikarzem? Czy prawo prasowe i standardy obejmujące "oficjalne" publikacje nadal tu obowiązują?
To jest dosyć ważne w kontekście prawnym.
W tej chwili prawie wszyscy publikujący mają swoje blogi. Dzięki temu mogą sobie pisać co im się podoba, a redakcje nie muszą ponosić odpowiedzialności za słowo.
Gdzie jest granica między dzienikarzem w pracy a dziennikarzem prywatnie wypowiadającym się na forum?
E-M1, E-PL1, Panasonic 12-35, 35-100, 60mm makro, 50-200, Vightlander 25mm, Sigma 150mm makro i worek pomniejszych manuali ... i na co mi to wszystko?
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Biorąc pod uwagę, że kiedyś była wielka burza o konieczności rejestrowania stron internetowych jako czasopisma (nie wiem jak to wygląda teraz), to może się okazać, że owa "prywatna" strona Pana Piotra ma znamiona czasopisma i podlega rejestracji w sądzie, a co za tym idzie obowiązują ją wszystkie przepisy prawa prasowego.
The question is, who cares?