Aż nie wierzę Sami sprawdźcie Szkok cenowy czy lewizna
W tym dziale bo dotyczy softu do obróbki zdjęć.
Ja ktoś, czego się dowie, proszę o post w tym wątku.
Aż nie wierzę Sami sprawdźcie Szkok cenowy czy lewizna
W tym dziale bo dotyczy softu do obróbki zdjęć.
Ja ktoś, czego się dowie, proszę o post w tym wątku.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.02.14 o 15:07 Powód: Zmiana tytułu wątku.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor! czy ktoś Ci konto shakował? namawiasz do zaglądnięcia na stronę której adres zaczyna się od fwrscsoxjfmqzasy ???
tak na szybko, co rzuciło mi się w oczy:
1. domena: http://fwrscsoxjfmqzasy.appsroyalstore.com/ - yeah, seems legit
2. Policy: "Also please note that you will not be able to get a support from manufacturer and register your product online, because you're buying OEM software."
3. Strona "About Us" mówi wiele, bardzo wiele o sprzedawcy: http://fwrscsoxjfmqzasy.appsroyalstore.com/about/ - nie znalazłem żadnych danych identyfikujących sprzedawcę, może za słabo szukałem
To chyba zbyt piękne aby było prawdziwe.
Hmmm... podejrzenie nisko.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Szukałem konkretnego softu i trafiłem na to, a wkurza mnie jak jakiś paździerz bazuje na ludzkiej naiwności.
Najczęściej podejście jest takie: "a co mnie to? Do mnie nie trafią."
Jesteś sam twoja sprawa, ale jak masz rodzinę i pewnego dnia panowie "smutni" do Ciebie co wtedy?
Szczerze ? jak widzę takie strony, to choćby dla ochrony delikwenta, który może tam umoczyć kasę - wysyłam link do BSA. A oni już tam sobie sprawdzą.
W tym przypadku, ktoś mnie już wyręczył![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||