pisałem już kiedyś - galopujące konie.... takim 16-70/4,0 dałoby się to już ogarnąć (gdyby tylko ten obiektyw nie był taki drogi)
pisałem już kiedyś - galopujące konie.... takim 16-70/4,0 dałoby się to już ogarnąć (gdyby tylko ten obiektyw nie był taki drogi)
Cena 16-70 powinna znacząco spaść gdy pojawią się w kicie z a6000.
Sprzętu więcej niż umiejętności. FF+APS-C=cokolwiek
"If you are looking for the perfect camera, it doesn’t exist and never will."
Ale to maleństwo jest szybkie..
szybkie jest, nawet chyba bardzo szybkie, ale czy precyzyjne?
wydaje się (podkreślam tryb przypuszczający) że pod względem zdjęć seryjnych jest lepszy nawet od E-M1... strach się bać co będzie gdy SONY zaprezentuje A7s czyli aparat z 24Mpix matrycą FF o szybkości tej z A6000. Technologię wydaje się że mają opanowaną ale rynek chyba jeszcze nie jest gotowy na taką konstrukcję.
Wyglada fajnie, dziala fajnie, przynajmniej tak wyglada, jaka cena? To chyba bardziej od tego bedzie zalezal zbyt, choc Sony marketingowo niszczy konkurencje. Juz taki Nex6 mi sie podobal koncepcyjnie, ba! nadal sie podoba. Pozyjemy, zobaczymy Sony odrabia lekcje.
pozdroofka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
cena powinna być w okolicach ceny OMD E-M10. Na razie nie ma go w sklepach, na zapowiedziach można gdzieś znaleźć 800 dolców lub 650 Eurasów
no i to jest słabość systemu SONY. Odkąd pamiętam zawsze się na to narzekało i Japończycy nic z tym nie robią. Sytuację ratuje nieco obiektyw kitowy bo zaczyna się ekwiwalentem 24 mm i na start może być... a może w końcu coś fajnego w zakresie optyki się pojawi?
Z wymienionych przez Ciebie szkieł tylko 50/1,8 jest przystępne cenowo ale ekw. 75 mm jest taki trochę dziki i mało użyteczny jak dla mnie