Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: samoczynne blyskanie - CY400K

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

samoczynne blyskanie - CY400K

[center:be2f4bdc18]CY400K[/center:be2f4bdc18]

Od jakiegoś czasu po dłuższym foceniu w studio moja lampa samoczynnie zaczyna błyskać Czasami wystarczy ze wyłączę pilota i wszystko na jakiś czas wraca do normy a czasami błyska bez opamiętania. Wyjąłem nawet wtyczkę z kostka i kablem zęby wyeliminować możliwość jakiegoś zwarcia po stronie aparatu i kostki synchro. Domyślam się ze to nic innego jak przegrzanie lampy bo ostatnio foce głownie akty w pokoju gdzie jest ciepło jak w saunie.
    Czy ktoś spotkał sie z czymś podobnym? to przegrzenie czy oznaka ze trzeba coś wymienić...

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar icelander
    Mieszka w
    Krakuf
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    chyba zaczyna padać jeden z tranzystorów, przerabiałem już to
    Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez icelander
    chyba zaczyna padać jeden z tranzystorów, przerabiałem już to
    jak narazie blyska tylko przy sesjach aktowych gdzie w pomieszczeniu jest naprawde cieplo... Ostatnio robilem normalne sesje i wogle zapomnialem o tym problemie ;-0
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Cytat Zamieszczone przez Jeronimo
    jak narazie blyska tylko przy sesjach aktowych gdzie w pomieszczeniu jest naprawde cieplo... Ostatnio robilem normalne sesje i wogle zapomnialem o tym problemie ;-0
    może mruga bezczelnie do rozebranych modelek