Nie o wysokie iso chodzi, tylko o informacje w cieniach.
Nie o wysokie iso chodzi, tylko o informacje w cieniach.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Biorąc pod uwagę cenę, wielkość, wagę i mozliwości wybrałbym jednak xz-2.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Szczerze uwazam, ze przy obecnych cenach kupowanie kompaktu powyzej ok 1k mija sie z celem, no chyba, ze sie jest pasjonatem jakiejs marki
Kolo 2k to juz bym powaznie rozwazal systemowosc, jesli chodzi o nowe.
pozdroofka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Witam !
Rozpatrujac RX100 i XZ-2 to oba aparaty robia wysokiej jakosci foty.
XZ-2 ma jasniejszy stabilniejszy optycznie obiektyw i potrzebuje mniejszego ISO ale
RX100 znacznie lepiej filmuje i mozna tym malenstwem krecic wysokiej jakosci filmy HD.
Gdyby rozpatrywac kompromisy suma mozliwosci (obraz i film) to RX100 bedzie tutaj lepszym rozwiazaniem a
jak bedzie nam zalezalo na jakosci fot to lepiej brac XZ-2.
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb